Egyéb kategória

Tóth Gabi: Sokszor megkaptam azt a bókot, hogy nekem nemzetközi babérokra kéne törni – Videó

Az énekesnő Az én utam című műsorban mesélt karrierjéről.

vous - 2022.03.29.
Tóth Gabi: Sokszor megkaptam azt a bókot, hogy nekem nemzetközi babérokra kéne törni – Videó

A műsor keretein belül sztárok életútját ismerhetjük meg, most Tóth Gabi vallott. Az énekesnő elárulta, rögös út vezetett a sikerig, szülei például volt, hogy kölcsönt vettek fel, hogy ő és Vera folytatni tudják az utukat a zenei pályán.

Volt olyan, hogy vettek fel kölcsönt, hogy minket támogatni tudjanak. Hogy a tesómat Veszprémben tudják iskoláztatni a zeneiskolában, ahhoz nagyon sokszor olyanhoz kellett nyúlniuk, ami nem a saját zsebükben volt már

– mesélte Gabi.

Emellett arra is kitért, hogy sokszor megkapta már, miért nem próbál kitörni a nemzetközi piacra, de számára az a legnagyobb megtiszteltetés, ha magyarul énekelhet.

Sokszor megkaptam azt a bókot, hogy nekem nemzetközi babérokra kéne törni, mert olyan a hangi adottságom. Én ezt valahogy nem éreztem magamban. Legfőképpen azért, mert egyrészt nekem a legnagyobb kihívás, hogy a saját szülőhazámban nyerjem el az emberek szívét és szeretetét, én erre tettem fel a szakmai életemet. A saját anyanyelven szólni… amikor felmegyek a színpadra, és magyar nyelven elénekelnem a magyar dalaimat, és velem éneklik, akkor érzem azt, hogy ennek van értelme, az egésznek, minden nehézségnek, bántásnak, amit kapok.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek