Egyéb kategória

“Mindent megteszek, csak segítsenek, hogy újra lássak” – kamerák előtt nyilatkozott a megvakított Gabriella

Igazi horrort élt át a kemecsei Lakatos Gabriella, akit volt barátja brutálisan megvert, megszúrt, és kitépte mindkét szemét a 22 éves nőnek.

vous - 2022.04.02.
“Mindent megteszek, csak segítsenek, hogy újra lássak” – kamerák előtt nyilatkozott a megvakított Gabriella

A bántalmazás után a férfi bedobta őt egy árokba és magára hagyta. Később a rendőrség Berettyóújfaluban talált a férfira egy házban, ahol pokrócok alatt rejtőzött – írja a Bors.

Az RTL Klub Fókuszának adott interjúban Gabriella elmesélte, hogy a férfival a Facebookon ismerkedett meg. Kapcsolatuk az első 3-4 hónapban jól működött, de később rémálommá vált. A férfi egyre erőszakosabb lett, bántalmazta és elrabolta Gabriellát, aki a rendőrség segítségét is többször kérte, de érdemi változás nem történt.

Végül egy szombati napon változott meg a fiatal édesanya élete, amikor a volt párja megjelent a házunknál és nem akart elmenni onnan. Próbálta megnyugtatni és elküldeni, de a férfi átlépte a kaput.

Elkezdett vinni, alig jött hang már a torkomból. Csak egyet tudtam kiabálni, amikor valahogy kicsúsztam a két keze közül,hogy Roli segíts, de azt már nem hallotta senki

-mesélte Gabriella a támadás pillanatait, aki teljes félelmében Istenhez fordult.

Amikor tudtam, hogy nem tudok menekülni, és hang már nem jött ki a számon, szívemből, lelkemből, elmémből kiáltottam az Istenhez, hogy segíts! Innentől kezdve nem tudom, hogy mi történt velem.

Amikor a támadás után Gabriella magához tért, saját lábán ment be az ügyeletre, ahol a szeme világát már nem tudták megmenteni. A küzdelmet azonban nem adják fel, nagyon szeretne még újra látni, kislányát szemeivel követni. Még testvére is felajánlaná fél szemét, hogy a fiatal édesanya újra láthasson.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek