Egyéb kategória

Lenéz a saját anyósom, mert nem jön össze a baba

Nem sokat segít az anyóssal való kapcsolaton, ha egy fedél alatt kell lakni vele kényszerből, de amikor már a miatt is támad, hogy nem sikerül teherbe esni, akkor végképp betelik a pohár. Az sem egyszerű helyzet, amikor a gyerekek büdösnek csúfolják egyik társukat az iskolában, hiába tisztálkodik szegény minden nap. Azzal viszont kevesen tudnak együtt érezni, hogy miért is élvezheti valaki, hogy harmadik félként szerető lett belőle? Az meg végképp szokatlan, ha egy férfit a barátnője szeretne az ujjával kényeztetni, nem éppen megszokott helyeken. Ezek a témák érdekelték legjobban az olvasókat a VOUS oldalán ezen a héten. Nagy figyelmet kapott még, hogy mi a teendő, ha elszakítasz egy blúzt az ületben. Vajon tényleg ki kell fizetni?

vous - 2022.04.07.
Lenéz a saját anyósom, mert nem jön össze a baba

Következzenek a hét legfelkapottabb témái! (Legutóbb pedig EZEK a cikkek érdekeltek titeket a legjobban!)

Nem egyszerű helyzet, amikor a gyerekek büdösnek csúfolják egyik társukat az iskolában, hiába tisztálkodik szegény minden nap.

kikozosit

Én voltam a büdös gyerek, akivel senki se játszott

A gyermekkorban elszenvedett traumák nagy hatással vannak egy fejlődésben lévő gyermek  személyiségére. Azok, akik kiközösítésben szenvedtek, még felnőttkorukban is magukkal hordozhatják be nem gyógyult sebeiket. A mai napig hallom a gúnyos megjegyzéseket az emlékeimben…

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Kevesen tudnak együtt érezni azzal, hogy miért is élvezheti valaki, hogy harmadik félként szerető lett belőle.

pár

Szerető vagyok, és élvezem!

Tudom, sokan meg fognak vetni engem ezért, de nem érdekel! Engem is csaltak már meg, pont ezért nem érzem magam rosszul emiatt!

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Valóban szokatlan, ha egy férfit a barátnője szeretné az ujjával kényeztetni, nem éppen megszokott helyeken?

agyjelenet

A barátnőm az ujjaival szeretne kényeztetni, én azonban irtózom a gondolattól

Hiába próbálom visszatartani őt, hajthatatlan, mindenképp ki szeretné próbálni. Én ettől kifejezetten irtózom, de gondolkoztam már azon, hogy csak azért belemegyek, hogy végre békén hagyjon.

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Nem sokat segít az anyóssal való kapcsolaton, ha egy fedél alatt kell lakni vele kényszerből, de amikor már a miatt is támad, hogy nem sikerül teherbe esni, akkor végképp betelik a pohár.

anyós

Az anyósom azt kérdezte: „Már megint menstruálsz?”

Amikor szerelmesek vagyunk, gyakran esünk abba a hibába, hogy alkuképessé válunk, csakhogy mielőbb együtt lehessünk a kedvesünkkel. Belemegyünk olyan helyzetekbe, hogy összeköltözünk az anyósunkkal annak ellenére, hogy gyerekként már óva intett az anyánk: „Kislányom, se anyáddal, se anyósoddal együtt ne lakj!”

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Nagy figyelmet kapott még, hogy mi a teendő, ha elszakítasz egy blúzt az ületben. Vajon tényleg ki kell fizetni?

ruha

Elszakítottam a blúzt próba közben – most akkor meg kell vennem?

Mi, nők szerintem büszkék lehetünk arra, hogy egyszerre ezer dologra tudunk figyelni. Vásárlás közben is képesek vagyunk telefonálni, miközben már rég máson jár az eszünk, lelkizünk, hogy miért szólt ránk a főnökünk, és egyébként is mit főzzünk vacsorára. Lehet, emiatt, vagy csak mert egyszerűen néhanapján ügyetlenek vagyunk, ám elég egy rossz mozdulat vásárlás közben, és ott a baj, eltört, elszakadt valami. De ki a hibás? Aki rossz helyre tette vagy az, aki leverte az üveget?

A cikket itt olvashatjátok tovább…

Ajánlott cikkek