Egyéb kategória

Nagy Melanie reagált G.w.M. durva támadására: “Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni…”

Kulcsár Edina új pasija, Varga Márk a minap döbbenetes stílusban teregette ki a szennyest, amire a válasz nagyon hamar meg is érkezett!

vous - 2022.04.07.
Nagy Melanie reagált G.w.M. durva támadására: “Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni…”

Nagyon elharapózott Varga Márk, és egykori kedvese, Nagy Melanie kapcsolata mióta elváltak útjaik. Ugyan szeretnék, ha nem a nyilvánosság előtt zajlana az életük, most mégis betekintést kaptunk a kapcsolatukról. A rapper ugyanis egy 24 órán át látható Insta-sztorijában ment neki gyermekei édesanyjának, ahol elég vállalhatatlan módon osztotta ki exét.

A Dikh rádióműsor vezetője állítólag nem engedte, hogy a gyermeke találkozzon az édesapjával.

A válaszra sem kellett sokáig várni, Nagy Melanie is Insta-sztoriban reagált G.w. M. vádjaira.

„A megnyilvánulásod méltatlan hozzám. Illetve bárkihez az lenne. Aki szeretettel és becsülettel neveli a gyerekeit. Vérlázító, amit megengedsz magadnak! Bármit is hazudsz, hiába fenyegetsz és zsarolsz, nekem ez sem ok arra, hogy a nyilvánosság előtt a magánéletünkről beszéljek. Eddig sem beszéltem, ezután sem fogok, bárhogy provokálsz is. Mindent megteszek, hogy védjem a gyerekeinket, többek közt ezzel is! Félelmetes, hogy mindig van hova lejjebb süllyedni, és a legbántóbb az, hogy az ilyen kiírásokat és az ebből született cikkeket a gyerekeink is olvasni fogják.

A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan! Mindent kizárok / kizártam eddig is, ezután is. Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint amennyit az elmúlt hónapokban!

Ezzel is csak azt igazolod, nincs más út a bíróságon kívül. Amit én nagyon sajnálok! Természetesen megteszem a megfelelő jogi lépéseket! Én a helyzettel kapcsolatos állításaimat igazolom is. Persze, az arra megfelelő hatóságoknál. Nem máshol! Az én olvasatomban nem attól lesz valami igaz, hogy hányszor írom le vagy hányszor olvassák.

U.I.: Szerintem a nevelésünkről nagyobb bizonyosság nem is kell.” 

Ajánlott cikkek