szoptatas

Egy szoptató anyukáról készült fotó, amit minden nőnek látnia kell!

Egy fotósnak, Tara Rubynak egy küldetése van: hogy rávilágítson arra, a nők egyszerre anyák és dolgozó emberek. Egyik legvarázslatosabb munkája, a tűzoltóegyenruhában szoptató anyuka fotója egyszerre gyönyörű és elgondolkodtató – mindenképpen látnotok kell!

Ruby egy fotós anyuka, aki korábban már készített egy rendkívül erőteljes képsorozatot tíz női katonáról, akik az egyenruháikban szoptatják csecsemőiket. A fotókra rengeteg pozitív visszajelzést kapott, ennek köszönhetően pedig sok emberrel tudott beszélni a „szoptató-dolgozó anya” témával kapcsolatban. Ezek a beszélgetések pedig arra ösztönözték, hogy hasonló képeket készítsen – írja a Huffington Post.

Az első dolog, ami eszembe jutott egy tűzoltó nő volt. A reakciók pedig rendkívül pozitívak lettek.

Forrás:
Facebook/Tara Ruby Photography

A képet Facebook-oldalán is megosztotta, amihez rengetegen hozzászóltak. Az egyik kommentelő anyuka még a kislányának is megmutatta a képet.

Megmutattam a képet az 5 éves kislányomnak, hogy lássa, egyszerre lehet anyuka és akár tűzoltó is. Megkérdeztem, mit lát a képen. Azt mondta, hogy egy anyukát, aki a babájára vigyáz. Ennyire egyszerű! Csak vigyáz a babájára.