pasi cover

Aki azt mondja, hogy nem néz oda, az hazudik - Mit néznek meg rajtunk a nők?

Sokan azt hihetjük, hogy a nők tekintetét csak a nadrágunk dudorának környéke vonzza. Uraim, rossz hírem van. Erre az állításra többen rácáfoltak. De mire kell nekünk, férfiaknak odafigyelnünk a megjelenésben? Mit néznek meg rajtunk a nők? Íme, a válasz:

Kíváncsi voltam, mit is néznek meg rajtunk a nők. Mi alapján alakul ki bennük a vonzódás? Mi határozza meg, hogy próbálkozik-e és mi az vajon mi az, amiről rosszul sülhet el, ha lehull a lepel?

Mi, férfiak egyébként hajlamosak vagyunk kevésbé törődni a külsőnkkel, gondolván, hogy a külsőségekkel a nők hódítanak. De a megkérdezett nők válaszai alapján jobban tennénk, ha az alapvető dolgokra azért odafigyelünk.

Kéz

Saját meglepetésemre, a válaszadók mindegyike megemlítette a kezet. A válaszok többségében az irányelv az volt, hogy a kéz legyen ápolt, igényes és nem utolsó sorban tiszta, hiszen nem mindegy milyen kézzel érünk a nőkhöz, akár odalent is.

A kézfej alapján alkati tulajdonságokra, az ápoltság mértékére és az életmódra is lehet következtetni. – Mira, 27 éves

Férfi kezek
Férfi kezek
Forrás:
Unsplash

A legkézenfekvőbb: arc és környéke

Talán nem meglepő, hogy a hölgyek előszeretettel vizsgálják meg az arcunkat is. Vannak, akiknek a szakáll ápoltsága a megnyerő, de valaki nem is tűri meg az arcszőrzetet. Mások a haj stílusát és ápoltságát tekintik mérvadónak, megint mások pedig a szem és a fogak csillogását tartják fontosnak.

„Az igéző tekintet fontos, és legyen egy olyan mosolya, amivel levesz minket a lábunkról!” – Virág, 20 éves

Felsőtest

Szerintem erre is kevéssé gondolunk, hiszen általában a felsőtestünket akár több réteg ruha is fedi. Egy-két helyen azért mégis megakad a csajok szeme. Egyesek háklisan a szőrzetre: biztos mindenki hord időnként V-nyakú pólót. Nos, ha ebből felül kilóg a mellkasszőrzet, akkor már néhány nő érdeklődését már el is vesztettük, másokét viszont megnyertük. Ellenben a kézfejek túlzott szőrössége általában negatív hatást vált ki. 

Felső test
Felső test
Forrás:
Unsplash

Egy bizonyos korosztályt már más területek is érdekelnek:

Szeretném, ha a pasinak nem lenne nagy hasa. - Anna, 47 éves

Természetesen a férfiak izomzata is mindig szemle áldozata lesz, így a szálkás és jobban kidolgozott testű férfiak, egy-egy az izmokat jobban kiemelő ruhadarabbal biztosan nem nyúlnak mellé. Ha már itt tartunk, a ruházat is fontos elem, hiszen a megnyerő stílussal előnyben lehetünk férfi társainkkal szemben.

Néhány nő például kifejezetten megnézi egy pasi cipőjét.

Fenék

Ne gondolja senki, hogy csak mi nézzük meg a lányok ringó csípőjét. Naná, ezt ők is fontos elemnek tartják, még ha mi ezt nem is értjük! A nők szemszögéből a mi fenekeink is lehetnek formásak, aránytalanok vagy éppen nem tetszetős formájúak.

Ez a lehetőség nyilván akkor áll fenn, hogyha a nőnek háttal állunk. Ellenben, ha szemben vagyunk a hölggyel és a tekintete lefelé vándorol, nyilván mindannyian tudjuk, hogy mit néznek meg…

Bizony előfordul néha, hogy megnézem, mennyire dudorodik a nadrág… Aki azt mondja, hogy nem néz oda, az hazudik! - Léna, 19 éves

Igyekeznünk kell tehát, kedves férfitársaim, hogy ezeken a vizsgálatokon megfeleljünk és minél több, de legalább egy nő szívét megdobogtassuk!