ALH Vous 1200x360 2022 85

Robotporszívóval a könnyebb életért

Sokféle lehetőségünk van arra, hogy megkönnyítsük a mindennapjainkat. Csinálhatjuk például komolyan beosztva a feladatainkat, koncentrálhatunk még jobban, élhetünk szigorú tervek szerint vagy egyszerűen használhatunk robotporszívót is.

Mit kínál számunkra egy robotporszívó?

A robotporszívó akkor is dolgozik, amikor mi nem érünk rá, s például a home office keretei végzett munka mellett, míg mi dolgozunk, ő bizony minden apró porszemcsét felkutat a lakásban, illetve az sem lesz probléma, hogy nyaralásból hazaérve a hatalmas halom szennyes kimosása mellett még a teljesen beporosodott, rossz levegőjű otthon kitakarítása is rád vár. 

Hiszen amíg te nyaraltál, a robotporszívó szépen, önállóan tette a dolgát, s gyönyörű tisztaságban őrizte meg a lakásod.

“Nem most jöttem le a falvédőről!” - gondolhatja a kedves olvasó magában ezen a ponton. “Azt tudom, hogy beprogramozhatóak ezek a gépek, de ki gondoskodik a tartály kiürítéséről?” Remek hírünk van! Az önürítő robotporszívó ezt is megteszi helyetted.

Eve, az önürítő robotporszívó

A Roidmi.hu robotporszívóinak királynője képes arra, hogy az általa összegyűjtött port és szennyeződéseket a dokkolójának tartályába ürítse. Az ebben található teljesen zárt porgyűjtő tasakot elég nagyjából háromhetente egyszerűen kidobni, és egy másikra cserélni.

Így még azt a kellemetlenséget is elkerülhetjük, hogy a tartály ürítése közben némi por óhatatlanul is a levegőbe kerüljön. Ez fontos szempont azokban a családokban, ahol valaki porallergiával vagy asztmával küzd.

A Roidmi.hu robotporszívóinak királynője képes arra, hogy az általa összegyűjtött port és szennyeződéseket a dokkolójának tartályába ürítse.
A Roidmi.hu robotporszívóinak királynője képes arra, hogy az általa összegyűjtött port és szennyeződéseket a dokkolójának tartályába ürítse.
Forrás:
https://roidmi.hu/robotporszivok

Ennek az egyedülálló innovációnak a fejlesztésekor tényleg mindenre gondoltak, így nem kell tartani sem a baktériumok szaporodásától, sem más problémától, ami előfordulhatna a gondos tervezés, és a mindenre kiterjedő kivitelezés közben.

Ez a robotporszívó valóban tökéletes megoldást nyújt minden kérdésünkre, és képes teljesíteni az elvárásainkat. Természetesen rendelkezik mindazzal, amit a hozzá hasonló szintű készülékek tudnak, így a programozhatóság, a kiváló teljesítmény és hatékonyság, az alapos takarítás mind-mind jellemzi ezt a fantasztikus robotporszívót.

Kell nekem egyáltalán?

Ez szokott az egyik legnagyobb dilemma lenni, s nem is olyan könnyű megválaszolni a kérdést. Hiszen ez nem egy olyan eszköz, amivel lecserélünk egy másikat. Hacsak nem a régi robotporszívónkat szeretnénk éppen egy igazán jól működő darabra cserélni.

A robotporszívó képes nekünk sokkal nagyobb tisztaságot varázsolni az otthonunkban, mint amit addig megszokhattunk, a kevesebb por hatására még tisztább levegővel is megörvendeztet minket. 

Összeszedi a kihullott hajszálakat és a kutyánk vagy a macskánk szőrzetének összegyűjtése sem jelent számára problémát. Kitakarít akkor is, amikor nem vagyunk otthon, s így észrevétlen segítőtársunk marad. 

Egyetlen gond van vele: nem mászik fel a plafonra, és nem gyűjti össze a pókhálókat a sarkokból. Eddig ezt könnyen megoldottad porszívózás közben, de mostantól a hagyományos géped többnyire a szekrényben fog szomorkodni.