Egyéb kategória

Ezek minden lánynak eszébe jutnak, ha randi appot kezd használni

Rengetegen használják, a barátnőitek is fenn vannak, és hallottatok már olyanról, aki itt ismerte meg az igazit. Ha már jó ideje szinglik vagytok, előbb-utóbb valószínűleg felpillantotok ti is egy randi appra, csak hogy leteszteljétek, mégis milyen srácokkal találkozhattok itt. Na, ha ez veletek is megtörtént már, ezek tutira eszetekbe jutottak közben!

vous - 2022.04.13.
Ezek minden lánynak eszébe jutnak, ha randi appot kezd használni

1. „Jelentkezz be a Facebook-profiloddal”

Na ne! Mi van, ha kijelzi az ismerőseimnek, hogy használom az appot? Nem mintha bárki előtt is titok lenne, hogy egyedülálló vagyok, de azért nem akarnám, hogy ez ott virítson a kezdőlapon… Na jó, elvileg biztonságos, úgyhogy adok neki egy esélyt.

Objektum doboz

2. Bemutatkozás, képfeltöltés…

Tisztára olyan ez, mint a Sims, amikor megcsináltuk a karaktereinket. Rengeteg időt töltünk azzal, hogy kitaláljuk, milyen legyen a személyiségünk – és pont ennyi időt töltünk az appon azzal, hogy a sajátunkat jól bemutassuk. Milyen fotót tegyek ki? Mi legyen a bemutatkozásom? Gyerünk, hol bujkál ilyenkor a kreatív, vicces oldalam?!

sims-jatek-sims2

Tinikorunk kedvence: 6 vicces dolog, amit ti is csináltatok a Simsben

Oh, hány órát töltöttünk anno a számítógép előtt azzal, hogy elkészítettük a karaktereinket, berendeztük a lakásukat, és éltük a virtuális életüket! A Sims volt tinikorom abszolút kedvenc játéka, az összes osztálytársam imádta, és még a mai napig emlékszem a csalókódokra, amiket mindig használtam. Ha ti is rá voltatok kattanva, biztos, hogy az alábbi dolgokat legalább egyszer kipróbáltátok a játékban!

A cikk folytatását ITT olvashatjátok tovább.

3. Oké, nézzük, kikkel lehet itt megismerkedni

Hátulról, napszemüvegben, sötétben készült, távoli fotók. Egy kép, amin hatan vannak, és tippre sem tudom, melyik srácé a profil. Na, ő meg a barátnőjével pózol. Így azért nem könnyű!

4. És akkor felbukkan az ex profilja…

Ilyenkor mi a protokoll? Persze, hogy nem fogom belájkolni, de azért egy kicsit hajt a kíváncsiság, vajon ő mire kattintott? Na jó, nem fogom letesztelni, nyomjunk az x-re, és haladjunk tovább!

Objektum doboz

5. Lett egy párom!

Hűha, oké, és akkor most mi a következő lépés? Várjak, vagy írjak én? Fogalmam sincs!

6. Kábé 10 párral később…

Most komolyan, minek jönnek fel ide az emberek, ha utána nem beszélgetnek? Ebből elég, inkább törlöm is magam.

Objektum doboz

És persze nem sokkal később újra visszatértek az appra, mert a barátnőitek rádumálnak, hátha ezúttal máshogy lesz.

Ajánlott cikkek