Lélek

Vicces, mikre kíváncsiak a pasik a nők intim testrészéről

Azt hihetnétek, hogy a srácoknak a világ közepe önmaguk és a saját játékszerük, pedig nem. A férfiakban is rengeteg megválaszolatlan kérdés van a nagy női misztikum, a Bermuda-háromszög kapcsán. Nekik a női alsónemű tartalma csak rejtély a köbön, amit tudat alatt szeretnének megérteni és megfejteni.

vous - 2022.04.13.
Vicces, mikre kíváncsiak a pasik a nők intim testrészéről

Women's Health magazinnak megnyíltak a férfiak, és elárulták, több mindenre is kíváncsiak, ami a női intim testrésszel kapcsolatos. Ki gondolta volna, hogy az örömszerzésen túl még ilyen gondolatok is megfordulnak a fejükben?

Ben például szívesen átkerülne a másik oldalra:

Én már egy csomószor gondoltam arra, milyen lenne, ha női testrészem lenne. A nők még soha nem gondoltak arra, milyen lehet a hancúr örömrúddal?

Ian a klasszikus kérdéskörrel küzd:

Milyen gyakran színlelnek együttlét alatt a nők? És ha már témánál vagyunk, miért teszik ezt? Hogy azt éreztessék, jó munkát végeztünk, vagy valami más miatt?

Phil túlságosan kitárulkozott:

Észrevettem, hogy a lenti rész elég érzékeny. Hogyan borotválják így meg? Mintha bombát kerülgetnének? Én így érzem, mikor a saját labdáim borotválom.

Jay a nők saját kényeztetési szokásaira volt kíváncsi:

Milyen gyakran nyúlnak magukoz a nők? Én legalább napi egyszer.

Drew úgy tűnik, nem tette még túl magát az exén:

Én az excsajomtól kérdezném meg, miért mondta azt, hogy csináljam, ahogy akarom, ez nem olyan nagy dolog, majd mikor elkezdtem csinálni neki, akkor mérges lett?

Cameronnak pedig innen is üzenjük, hogy túlparázza a méretproblémát:

De most tényleg: mennyire számít a méret?

Ti mit kérdeznétek a pasiktól?

Ajánlott cikkek