Egyéb kategória

Harry sosem kedvelte igazán mostohaanyját, képtelen elfogadni, hogy királyné lesz

Sokáig úgy tűnt, hogy Kamilla nem tudja elfogadtatni magát a britekkel, de még a királyi család tagjaival sem. Erzsébet királynő sem helyeselte Károly herceg és Kamilla kapcsolatát, azonban az uralkodónőnek megváltozott a véleménye.

vous - 2022.04.15.
Harry sosem kedvelte igazán mostohaanyját, képtelen elfogadni, hogy királyné lesz

Erzsébet királynő ugyanis nemrégiben kijelentette, hogy azt szeretné, ha Kamillát királynénak vagy az uralkodó hitvesének szólítanák majd hivatalosan is, amikor Károly trónra kerül – írja a Femcafe.

Harry ennek a kijelentésnek egyáltalán nem őrült, sőt egyes források szerint nagyon bosszús, mivel képtelen elfogadni, hogy mostohaanyja egy nap királyné lesz.

Sosem szívlelte igazán Kamillát?

Harry reakciója sokakat megdöbbentett hiszen még 2005-ben a „csodálatos nő” jelzővel illette Kamillát, és apja esküvője után még így nyilatkozott:

„Hogy őszinte legyek, Kamilla mindig is nagyon közel állt Vilmoshoz és hozzám. Ő nem az a fajta gonosz mostoha, akinek az emberek tartják, szóval talán nem meglepő, ha azt mondom, a bátyám és én töretlenül szeretjük és elfogadjuk őt. Nagyon boldoggá tette és teszi is édesapánkat, márpedig számunkra ez a legfontosabb.”

A királyi életrajzíró Tina Brown szerint valójában Harry és Kamilla sosem álltak közel egymáshoz, a szép szavak pedig csak a sajtónak szóltak. Volt idő, hogy Vilmos herceg is hasonlóan vélekedett Kamilláról és Harryvel ketten azon dolgoztak, hogy ezt a rangos címet mostohaanyjuk sose kaphassa meg.

Harryvel elllentétben azonban Vilmos herceg elfogadta a helyzetet, mivel tudja, hogy édesapjának sokat jelent Kamilla.

Ajánlott cikkek