Egyéb kategória

Az igazi férfi nem a pénztárcájának vastagságáról ismerszik meg…

Az ember azt hinné, hogy napjainkra már eljutottunk oda, hogy a kapcsolatainkat nem a másik fél pénztárcájának méretére alapozva építjük. Vannak viszont olyan férfiak, akik továbbra is azt hiszik, hogy márkás ruhákat és luxusautót villantva bármelyik nő bugyijába bejuthatnak. Nos, én most hozzájuk szólnék…

vous - 2022.04.18.
Az igazi férfi nem a pénztárcájának vastagságáról ismerszik meg…

Természetesen azt én sem tagadom, hogy a stabil pénzügyi háttér megteremtése az első lépés a közös élet megalapozásához és a családalapításhoz vezető úton. Viszont merőben eltörpül amellett, hogy valóban szereted azt, akivel közös jövőt tervezel?

Bármennyire is meglepő, egyáltalán nem ritka, hogy a nők észre sem veszik, de nem szerelemből mennek hozzá a férjükhöz. Megrészegíti őket a pénz, és a gondolat, hogy fényűző életet élhetnek szívük választottja mellett. A baj akkor üti fel a fejét, ha egy idő után valamilyen okból elfogy a pénz, a nők pedig ráeszmélnek, hogy egész eddig valójában csak a jólét mámora tartotta össze a kapcsolatukat.

Egy igazi nő nem megvásárolható

Bizonyára neked is ismerős az újgazdag szívtipró archetípusa: makulátlanul tiszta, méregdrága ing, márkás cipő, aktatáska a kézben, napszemüveg az orron, a telefon pedig mintha csak a füléhez ragadt volna, hogy mindenki lássa, mennyire fontos ember is ő. 

Nagy kár, hogy a vastag pénztárcáján kívül semmi mást nem tud felmutatni a nők számára.

Néhány évtizede még talán működő taktika volt megvillantani a Porsche-t és a kacsalábon forgó palotát, most viszont már egy olyan korban élünk, ahol ez inkább tűnik nevetséges vergődésnek.

pexels-anders-kristensen-447570

Bizonyára neked is ismerős az újgazdag szívtipró archetípusa: márkás cuccok, fontoskodó attitűd.
Forrás:
Pexels

Elértünk egy olyan pontot a világtörténelem során, amikor a nők már stabil egzisztenciával építik a karrierjüket, vezető pozíciókat töltenek be, és a legutolsó gondolatuk lenne, hogy kiszolgáltassák magukat anyagilag egy férfi számára. Az az érték, amit mi keresünk egy férfiban, nem mérhető pénzben. 

Szeretet, őszinteség, megbecsülés. Ha ez nincs, akkor semmid sincs.

Természetesen mindig lesznek olyanok, akiket egy jó nagy köteg pénzzel bárki magához tud láncolni, az a kapcsolat viszont hazugságra épül. Az igazi férfi nem azzal fog kérkedni, hogy mekkora összeg van a számláján és mennyi autó áll a garázsában, és nem fog a pénzével zsarolni téged.

Az igazi férfiról szavak nélkül is tudni fogod, hogy mindig melletted áll majd, gazdagságban és szegénységben, egészségben és betegségben, és soha nem engedi el a kezedet.

Ez pedig, hidd el, mindennél többet ér.

Ajánlott cikkek