Egyéb kategória

6 jele annak, hogy érzelmileg érett a partnered

Egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban mind a két fél érzelmileg érett, így tudnak csak igazán harmóniában élni a másikkal.

vous - 2022.04.20.
6 jele annak, hogy érzelmileg érett a partnered

Életünk során azonban nem mindig találkozunk olyannal, akinél azt érezzük, hogy teljesen kiegészít minket, és vele képzeljük el a jövőt. Ha ezt a 6 jelet érzékeled a partnered felől, akkor viszont biztos lehetsz benne, hogy egy érzelmileg érett személlyel van dolgod.

1. Van önuralma

Képes arra, hogy saját érzelmei és indulatai felett uralkodjon. Meggondolja cselekedetét és a mondanivalóját, mert tudja, hogy nyugodt körülmények között előbb elérheti a célját.

2. Alázatos és szerény

Nem önmagát helyezi mindig előtérbe, hanem odafigyeléssel viseltetik mások iránt. Nem hangoztatja érdemeit, hogy azzal lenyűgözzön, vagy legyőzzön másokat. Természetesen nem esik át a ló túloldalára, és nem becsüli le magát, tisztában van képességeivel, és annak fényében cselekszik.

3. Tiszteletben tartja a határokat

Az embernek vannak bizonyos határai, amit ha átlépnek, vagy megsértenek, akkor az illető rosszul érezheti magát. Egy érzelmileg érett ember ismeri és tiszteletben tartja ezeket a határokat, még akkor is, ha az az adott helyzetben nehéz lehet.

Forrás:
Canva.com

4. Nem féltékeny

Megbízik a partnerében, nem vonja kérdőre. A kapcsolatát többre tartja, ezért nem féltékenykedik, és nem megy bele kicsinyes vitákba a másik féllel, ha egy harmadik személy neve vetődik fel. Jól tudja, hogy ez a tulajdonság mérgező táptalaj egy párkapcsolatnak.

5. Öntudatos

Saját értékrendje van, ahhoz mérten viselkedik. Határozott és komoly elképzelései vannak mind önmagát, mind a jövőt illetően. Megismerte és elfogadta önmagát, ezért a partnerétől is ezt szeretné.

6. Kerüli a drámát, és egy biztonságos helyet teremt számodra

Nem szereti a felesleges izgalmakat, amelyek ha sokszor ismétlődnek, egy kapcsolatra ártalmasak lehetnek. Kezelni tudja a felmerülő problémákat, és teret biztosít a nyugodt kommunikációra, ami elengedhetetlen része egy jól működő párkapcsolatnak.

Ajánlott cikkek