Egyéb kategória

Egy influenszer elárulta: A pasik rém egyszerűek!

Mi nők képesek vagyunk mindig valami jelet, vagy mítoszt keríteni egy adott pasi köré, csak azért, hogy megnyugtassuk magunkat: ennek így kellett történnie. Mi van akkor, ha nem is annyira bonyolultak a férfiak?

vous - 2022.04.22.
Egy influenszer elárulta: A pasik rém egyszerűek!

Blair Walnuts egy fiatal, népszerű influenszer, aki leginkább a lifestyle tartalmaival hódította meg a YouTube világát, de a TikTokon is rendkívül nagy népszerűségnek örvend. Nem is olyan rég véget ért egy nagyon hosszú kapcsolata, ezért a randizás és a pasik terén is szívesen osztja meg követőivel a véleményét.

Az egyik ilyen videójában arról beszél, hogy a férfiak mennyivel egyszerűbbek, mint gondolnánk. Ezeket a gondolatokat pedig most mi is megosztjuk veletek.

Tényleg ilyen egyszerű az egész?

  • Ha tetszel egy fiúnak, mindent megtesz azért, hogy megszerezzen. Jó reggelt üzeneteket küld, és szép álmokat kíván – nem túl bonyolult.
  • Ha összezavarodtál, hogy tetszel-e neki vagy sem, biztos lehetsz benne, hogy nem kellesz neki.
  • Ha nem visz el rendes randikra, és csak arra kér, hogy menj át hozzá, akkor esélytelen a dolog, nem párkapcsolati alapanyag az illető.
  • Ha azt mondja, hogy nem akar kapcsolatot, akkor ezalatt azt érti, hogy VELED nem akar.
  • A pasik már az első öt percben eldöntik, hogy barátnő, feleség vagy csak egy kavarás leszel a számukra. Nem érdemes vesztegetni az időt arra, hogy ezt megváltoztasd.
  • Ha azt gondolod, hogy megcsal, vagy megcsalással vádol téged, akkor megcsal.
  • Ha az Instagram képeidre csak a tüzes jeleket használja, biztos lehetsz benne, hogy csak egy dolgon jár az esze, szóval inkább ne is foglalkozz velük.
Objektum doboz

Ti mit gondoltok, tényleg helytállóak a népszerű influenszer állításai a pasikról, vagy ennél többről van szó?

Ajánlott cikkek