Egyéb kategória

Videóchat idegenekkel? – Erre számíthatsz!

Már nagyon régóta ki akartam próbálni a videóchatelést idegenekkel. Nyugi, csak semmi perverzség! Rengeteg videót láttam már a neten, ahogy megismerkednek így az emberek. Mindenki vicces és boldog rajtuk. Gondoltam, miért ne?

vous - 2022.04.25.
Videóchat idegenekkel? – Erre számíthatsz!

Úgy tűnik, a Chatroulette-et felváltotta az Omegle menőségben, ahol az egész világon bárkivel beszélgethetünk. Na, de mire számíthat az, aki ki szeretné próbálni ezt az oldalt? 

Öveket becsatolni, mélyrepülés következik!

Ha te is olyan ártatlan indokból keresed fel az oldalt, ahogy azt én is tettem, akkor bizony fel kell készülnöd arra, hogy mit fogsz látni és kikkel találkozol ezen a platformon. Könnyítésként kategorizáltam a láttottakat, hogy lelkileg felkészülhess!

Sötét kamera

A legtöbb esetben a videóchaten bizony sötétített kamerákat fogsz látni, hangot pedig nem fogsz hallani. A képzeletedre bízom, hogy vajon mit csinálhatnak a kamera sötét oldalán, de jobb azt hinni, hogy csak nagyon félénk az illető…

Mennyezeti ventilátor

Jól olvasod! Rengeteg ventilátort tekinthetsz meg, de jól vigyázz, mert ez nem tart sokáig, ha észreveszik, hogy bejelentkezett valaki, egyből panorámát váltanak, és amit látni fogsz, az nem más mint néhány…

Égbemeredő nyeles aszpirin!

A viráglelkű emberek valószínűleg itt fel is adják a keresést, és kilépnek az oldalról. Abszolút megérthető, mivel a honlapot nem erre a célra fejlesztették ki, mégis akadnak olyanok, akik nem bírják a minibicskát a tokban tartani, ezzel kellemetlen (vagy kellemes?) perceket okozva a látogatóknak.

Elveszett nagypapi

Ne lepődj meg, van néhány túlkoros öreg úr is az oldalon, akik szemüvegük mögé rejtőzve keresik az… Igazából nem is tudom mit keresnek, de mindeközben hátborzongató arcot vágnak. Viszont, ha úgy érzed bírod az időseket, akkor hajrá – csak vigyázz a kéjes vigyorúakkal, ők nem sztorizgatni szeretnének.

Hirdetők

Persze, ne a krumpli vagy bojler hirdetőkre gondolj, hanem a +18-as oldalak hirdetői is felbukkanak, hogy népszerűsítsék saját oldalaikat. Néha egy illetlen kép, vagy egy előre rögzített videó formájában, ahol csinos lányok köszöntenek. Ezeknek természetesen nem szabad bedőlni, ugorj a következő emberre.

Indiai férfiak

Külön kategóriát érdemelnek, mert rá fogsz csodálkozni, hogy mennyien vannak! Nem hiába India az egyik legnépesebb ország, rengetegen használják ezt az oldalt, és érdeklődnek mások iránt. Néha túlságosan is…

Ritka kincs

Ha sikerült elfogadnod, hogy a fenti karakterek néha sajnos becsusszanak a látókörödbe, akkor előbb-utóbb találkozni fogsz majd a ritka kinccsel is. Azokkal a kedves emberekkel, akik azért látogatták meg az oldalt, amiért te is. Egyszerű kíváncsiságból, vagy unalomból. Velük igazán jót beszélgethetsz, és ki tudja, talán még barátság vagy szerelem is szövődhet a dologból.

video

Ha kitartó vagy, akkor találkozhatsz kedves és érdekes emberekkel is!
Forrás:
Canva.com

Lehet elsőre egy kicsit ijesztőnek tűnik az Omegle világa, ahol a leírtakon kívül még bőven akad furcsa ember, pókember, maszkos alak, kisgyerek, vihorászó tinilányok, pöfékelő rasztások, bűvészek vagy épp csendben üldögélő háziállatok. Ha ismerkedni, újat kipróbálni vagy kalandokat szerezni támad kedved, akkor mindenképp érdemes lecsekkolni magadnak az oldalt!

Ajánlott cikkek