amber heard

Egy korrektor buktatta le Amber Heard támadó érveit Johnny Depp ellen

A színésznő állítása szerint egy általa megnevezett korrektorral rejtette el a Johnny Depp által elszenvedett bántalmazás jeleit. A terméket kiadó cég viszont beleszólt a dolgokba.

Johnny Depp és Amber Heard 2015-ben házasodtak össze, azonban egy évvel később már el is váltak. Később a színésznő családon belüli erőszak áldozatának nevezte magát. Ennek következtében Depp többek között a Legendás állatok filmsorozat és a A Karib-tenger kalózai folytatásától is elesett.

A színész most rágalmazás miatt 50 millió dollárra pereli volt feleségét, aki válaszul szintén pert indított 100 millió dollár értékben.

Heard ügyvédjeinek érvelése azonban meglepő helyről kapott támadást. Állításuk szerint a színésznő sminkkel volt kénytelen leplezni a bántalmazás nyomait. Alátámasztásként pedig felmutatta a Milani cég Conceal + Perfect All-in-One Correcting Kit elnevezésű korrektorkészletét.

Most azonban a cég maga is beszállt a párbeszédbe, bár nem közvetlenül a tárgyalóteremben. TikTok oldalukon osztottak meg egy videót, amiben közölték, Amber Heard nem mond igazat, hiszen a termék csak 2017-ben, a válás után egy évvel került forgalomba.

Objektum doboz

A várhatóan hathetes tárgyalássorozat a harmadik hétben tart.