Egyéb kategória

Milyen zene illik a vezetési stílusotokhoz? Ebből a tesztből kiderül

A zene mindenki életében különleges szerepet tölt be. Akkor is zenét hallgatunk, ha vidámak vagyunk és akkor is, ha nem éppen rózsás a helyzetünk. Így alig van olyan ember, aki például vezetés közben ne hallgatna valamit, még ha csak a rádióból is szól. A következő teszt erről szól.

vous - 2022.05.02.
Milyen zene illik a vezetési stílusotokhoz? Ebből a tesztből kiderül

Mindenkit más inspirál, ihletet sok mindenből meríthettek: a divatból, a művészetből, a zenéből – csak hallgassatok az ösztöneitekre. Személy szerint a zenéhez mindennél jobban kötődöm, mivel azzal kelek és fekszem. Ha bal lábbal keltem fel, akkor jó lesz Adele Hello című száma, csak hogy még tovább rontsam a depressziómat. Ha pedig vidáman kelek, akkor a legpörgősebb zenék mellett teszem le a voksomat.

Azt amúgy tudtátok, hogy már léteznek olyan, a most kapható autókba beépített alkalmazások, amelyek segítségével az épp kedvenc zenéiteket hallgathatjátok vezetés közben? A playlisted már megvan? 

De azt tudjátok, milyen zene illik legjobban a vezetési stílusotokhoz? A következő tesztből kiderül:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.