Egyéb kategória

Tisztában vagytok a cicik hétféle típusával?

Minden nőnek ismerős az a probléma, hogy sosem sikerül megtalálni a tökéletes melltartót. Nyom, szorít, bevág, valami sosem jó. Ebben nemcsak a melltartó mérete játszik szerepet, hanem a cici alakja is.

vous - 2022.05.03.
Tisztában vagytok a cicik hétféle típusával?

Ugye nektek is ismerős az a néhány helyzet, amit leírtunk az előbb? Tényleg mindig akad valami problémánk a melltartónkkal. Hiába találunk egyet, ami tökéletes annyit hordjuk, hogy elég hamar tönkre is megy. Egy fehérneműcég, a Third Love állítása szerint igenis nagy szerepet játszik cicink alakja abban, hogy milyen melltartót kell vennünk. Összesen hét cicitípust szedtek össze, illetve azt is elárulták, milyen melltartó illik hozzájuk. Lássuk!

1. Kerek

Ha a cicijeitek kerekek, akkor szerencsések vagytok, hiszen szinte nem is lenne szükségetek melltartóra. Nem kell merevítős cicifix, egy finom, vékony anyagból készült is megteszi.

2. Kelet-Nyugat

Azok a kisebbek tartoznak ehhez a típushoz, amelyeknél maga a cici eláll mindkét irányba. Nektek a T-shirt melltartó való, ami kihúzza őket, így egy sokkal áramvonalasabb formát fog létrehozni.

Forrás:
giphy.com

3. Oldalsó

Pontosan olyan ciciket kell elképzelni, mint a Kelet-Nyugat esetében. A különbség annyi, hogy a méretük nagyobb, de még mindig elállnak mindkét irányban és egy nagy rés van köztük. Ehhez a Plunge melltartót ajánlják, ami megemeli és közelebb hozza egymáshoz őket.

4. Karcsú

Ezek a cicik a tetejükön kisebbek, mint mondjuk középen és nem túl szélesek. A Plunge melltartó itt is sokat segíthet azzal, hogy megemeli és közelebb hozza őket egymáshoz.

5. Harang alakú

Ha a cicijeitek karcsúbbak a tetejükön, de teltebbek alul, akkor ehhez a típushoz tartoztok. Inkább bővebb anyagból válasszatok melltartót, ami jó lefedettséget is kínál, hiszen a ti típusotoknak is szüksége van egy kis emelésre.

Forrás:
giphy.com

6. Aszimmetrikus

Bár minden nőnek kisebb az egyik cicije valamilyen szinten, de vannak olyanok is, akiknél szemmel látható a különbség. Ha ti is ilyen problémával küszködtök, akkor a párnázott melltartó a legnagyobb barátotok, természetesen olyan, amiből ki lehet venni a párnát. Tudjátok, melyek a legnagyobb mítoszok a melltartókkal kapcsolatban? Olvassátok el ti is, mit nem szabad elhinnetek róluk!

7. Könnycsepp alakú

A bimbónál kicsit kevésbé kerekebb, de alapvető formáját tekintve kerek ciciket könnycsepp alakúnak nevezzük. Ők a legszerencsésebbek, mivel bármelyik melltartót felvehetik, még a pánt nélkülit is. Micsoda szerencse!

Ti melyik típusba tartoztok?

Ha pedig szeretitek a mókás képeket, akkor ide kattintva vicces melltartós mémeket láthattok.

Ajánlott cikkek