mell cover

Azért csináltattam meg a mellemet, mert bejön a pasiknak – nem érdekel a véleményed

Sok nőtársam megszól érte, mégis utánam csak úgy bomlanak a pasik. A plasztika előnyös is lehet, főleg, ha olyan területekről beszélünk, amiket imádnak a pasik!

Semmi smink? Természetesség? Sokan erre hajtanak. Aztán végül a legtöbbször ők maradnak egyedül. Egy nőnek igenis meg kell adnia a módját a megjelenésnek. A külső épp annyira fontos, mint a belső tulajdonságok, így nem árt, ha néha van egy kis plusz felszereltség. Főleg a látványos területeken.

Szilikon ide-oda

Sok nő teljesen a szilikon ellen van. Nem is értem az álláspontjukat. Persze, nem a legtermészetesebb dolog, de ez az egyetlen érv, ami ellene szól. Én is éltem szilikon nélkül, bevallom, nem volt túl nagy sikerem a férfiak terén. Senki nem fordult utánam és senki nem fütyült rám az utcán.

Tudom, sok nőt frusztrálnak ezek a dolgok, én viszont élvezem.

Az implantátumok után egy csapásra szinte az egész életem megváltozott. Egyre többen fordultak felém, és a randevúk is izgalmasabbak lettek. Soknak kufircolás lett a vége, holott addig soha nem volt erre példa. 

Soknak hancúr lett a vége
Soknak hancúr lett a vége
Forrás:
Unsplash

Amellett, hogy esztétikailag is előnyös az implantátum, a fizikai érzéseken semmit sem változtat. Ugyanúgy érzek minden egyes simítást és érintést, mint azelőtt – ha nem jobban.

Tehát az ágyban is csak a jót szolgálja.

Ki ne akarna ezek után plasztikáztatni? Nekem csupa jó tapasztalatom van a dologgal. Már azon is elgondolkodtam, hogy a popsimat is feltuningolom. Ahogy mondtam: a külső is fontos. Sőt a mai pasiknál azt látom, hogy sokszor nem is érdekli őket a lelki világunk.

A legtöbb férfit első körben nem a lelki dolgaink és az intelligenciánk fogja mozgatni. A mai pasiknak a külső már-már jobban számít. Persze nem csak a nekik fontos ez, hanem nekünk is. Felesleges hazudni, én is megnézek egy nőt, ha csinos. A tükör előtt is szeretek pózolgatni.

Nem vagyok egoista, de ettől még szeretem magam.

Élvezem, hogy egyre többeknek tetszem és hogy magammal is elégedett vagyok. Jó érzés adni magamra a ruhákon és a sminken kívül is, és tudni azt, hogy ezzel eltérek az átlagtól. Tapasztalatom szerint pedig ezt a férfiak is észreveszik, sőt még élvezik is.