gonosz főnök

„Engedjék meg, hogy eltemessem a gyermekem” – milyen főnök mond erre nemet?!

Úgy tűnik, vannak mukáltatók, akikből az empátia legkisebb szikrája is hiányzik...

A szabadságolás sok munkahelyen okoz konfliktusokat a munkáltató és az ott dolgozók között. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a jóérzés és az ésszerűség is azt diktálná, hogy a főnök engedjen az elképzeléseiből, itt azonban mégsem ez történt. A BoredPanda összegyűjtött párat a legdurvább sztorik közül, ami garantáltan kiveri a biztosítékot mindenkinél!

Csak remélni tudjuk, hogy végül mindenki fellázadt az érzéketlen főnökök ellen, és gyorsan új munkahelyet kerestek!

"A kiskutyám épp a karjaim között haldokolt, ezért megkértem a főnököm, hogy ne kelljen aznap bemennem az irodába. Ahelyett, hogy együttérzett volna velem, azt mondta, hogy rakjam a hűtőbe, ha meghal és menjek be."

"Volt egy főnököm, aki nem engedte el az egyik kolléganőmet a tárgyalásra, ahol a lánya gyilkosa ellen emeltek vádat. Még aznap felmondott."

Objektum doboz

"A lányom 12 éves korában meghalt. A munkahelyemről egy nappal a temetése előtt telefonáltak, hogy mikor tudnék majd visszamenni dolgozni. Azt válaszoltam, hogy előbb engedjék meg, hogy eltemessem a gyermekem, után majd beszélünk róla..."

"Régóta terveztem egy Európai körutat, amire ki is kértem magamat szabadságra EGY ÉVRE előre. Mindent leszerveztem, és izgatottan vártam az utat, amikor egy hónappal a tervezett út előtt törölték a szabadságomat. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, úgyhogy felmondtam, és elmentem álmaim nyaralására."

Objektum doboz

"Asszisztensként dolgoztam abban az időben, amikor cisztát találtak a mellemben, amit sürgősen meg kellett műteni. Amikor bejelentettem a munkahelyemen is a beavatkozás időpontját főnököm megkért, hogy halasszam már el egy kicsit későbbre, mert ez ütközik az ő terveivel."

“Az édesanyám nagyon beteg volt, így leadtam HR osztálynak a szabadságigényemet, amit ők elutasítottak. Másnap azonnal felkerestem őket, hogy elmagyarázzam nekik a helyzetet, amin ők nagyon meglepődtek. Kiderült, hogy a főnököm is beszélt velük, és azt hazudta, hogy “egy távoli rokon betegsége” miatt vennék ki szabadságot…”

Titeket melyik döbbentett meg a legjobban?