tulsuly

Komolyan kizáró ok ismerkedés közben, ha pár kiló túlsúly van egy nőn?

Nagyon el vannak tévedve a férfiak. Lehet, nem az összes, de lélegzetelállító, hogy hányan, milyen szempontok alapján mernek válogatni, ha társkeresésről van szó. Pár kiló túlsúlytól már a falnak futnak, de nem veszik észre, hogy ők maguk hogyan néznek ki.

Ezt a cikket egyszerre szánom jó tanácsnak, figyelem felhívásnak és hidegzuhanynak, minden férfi számára.

Ugyanis mintha létezne a fejükben egy szabály, miszerint egy férfinak több joga és lehetősége lenne válogatni a nők között, mint fordítva. Pedig szerintem mi sem állhatna messzebb az igazságtól. Ma már nemcsak egyenlőek, hanem nagyobbak az elvárások a férfiakkal szemben, mint régen.

“Pár kiló felesleg már nem fér bele”

Nos, akik ilyen felszínesek, azoknak csak azt tudom üzenni, hogy a legtöbb nőnek már nem kellenek a felszínes mamlaszok.

Az ilyenekből lesznek a házi Schobert Norbik, akik panaszkodnak hogy a párjuk így meg úgy nem vonzó.

Mindeközben nem veszik észre, hogy van egy nagy különbség köztük és a fitneszguru között. Méghozzá az, hogy az utóbbi amennyire tapintatlan, olyan sportos, ők meg valószínűleg már pár év kapcsolat után nem látják fütykösüket, akkora a pocakjuk.

“X/10 alatti nők nem érdekelnek”

Először is, te “hány per hányas” fickó vagy, azon gondolkozz el! Aztán meg azon, hogy mi indokolja azt, hogy olyan álomvilágban élsz, ahol a te kaliberednél csak jobb nőkkel vagy hajlandó összejönni. Valószínűleg azt fogod hebegni-habogni, hogy:

“Egy férfinak elég, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél”.

Erre a nők meg azt válaszolják, hogy nagyot tévedsz barátocskám! Ez benned természetesen nem úgy fog lecsapódni, hogy lehet, nem vagy olyan jó csávó, mint gondoltad. Hanem azt fogod gondolni, hogy a nőket csak a pénz érdekli, és túl messzire fajult a feminizmus.

Kevesebbet kéne nyáladzani Instagram modellek után, fiúk!
Kevesebbet kéne nyáladzani Instagram modellek után, fiúk!
Forrás:
Unsplash.com

Pedig nem, csak egyre kevesebb ember vágyik sekélyes kapcsolatokra, főleg úgy, hogy még jobban is néz ki a másiknál. Szóval srácok, irány a kondi, tessék olvasni, művelődni, mert ma már nem lehet félvállról venni az ismerkedést férfiként, aminek épp itt volt az ideje.