Egyéb kategória

Milliókat keresnek egyperces videókkal – ők a leggazdagabb TikTok-celebek

Az elmúlt években hatalmas népszerűségnek örvendő TikTok rengeteg felhasználót tett világhírűvé, akik rövid videók készítésével ma már milliókat keresnek.

vous - 2022.05.07.
Milliókat keresnek egyperces videókkal – ők a leggazdagabb TikTok-celebek

Külföldön igen szép összegeket lehet bezsebelni alig egyperces videók készítésével. A TikTok a koronavírus kezdete óta megtöbbszörözte felhasználóinak számát, így akik komolyabb megtekintést tudnak generálni tartalmaikkal, hatalmas bevételt tudhatnak magukénak, derült ki az amerikai Forbes 2021-es összesítéséből.

Az app legsikeresebb arcai tavaly együtt 55 millió dollárt kerestek – és ebben nincsenek benne olyan sztárok, akik máshonnan tettek szert hírnévre, csak azok, akik kimondottan a TikTok miatt váltak ismertté.

Charli D’Amelio (17,5 millió dollár)

A táncos videóival elhíresült 17 éves lány jelenleg a platform legkövetettebb felhasználója, akit 140 millióan követnek. Családjával többek között saját reality műsort is forgatott.

Objektum doboz

Dixie D’Amelio (10 millió dollár)

Charli nővére szintén komoly, 57 milliós követőtáborral rendelkezik, bár közel sem olyan aktív a felületen, mint testvére. A lány énekesnőként is bontogatja szárnyait manapság és olyan márkákkal működött együtt, mint a Puma vagy a Valentino.

Objektum doboz

Addison Rae (8,5 millió dollár)

Addison szintén táncos videóival robbant be a platformon, ahol majdnem 90 millió követője van már. Hírnévnek köszönhetően 2021-ben főszerepet kapott a Netflix A srác nem jár egyedül című filmjében és saját kozmetikai márkát is indított.

Objektum doboz

Josh Richards és Bella Poarch (5 millió dollár)

A negyedik helyre két videós fért fel. Josh Richards és Bella Poarch egyaránt táncos és éneklős videókat készítenek, előbbi 25 millió, utóbbi pedig 89 millió követőjének.

Objektum doboz

Objektum doboz

Kris Collins és Avani Gregg (4,75 millió dollár)

Kris Collins és Avani Gregg szintén együtt pihennek a tabella ötödik fokán, de bizonyára egyikük sem bánja a helyzetet, hiszen méltányos összeg üti a markukat. Kris rövid komédia videóit 43 millióan követik, Avani pedig tehetséges smink tudásának és éneklős tartalmainak köszönheti 41 milliós táborát.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek