berki

Berki Krisztián édesanyja nem tudta, hogy fia kábítószert használt

Nagy veszteség érte Berki Krisztián családját, amikor május 6.-án holtan találták a 41 éves médiaszemélyiséget otthonában. Éppen akkor távozott, amikor rendbe szerette volna hozni a házasságát, az életét. Mindenkit sokkoltak a történtek.

Berki Krisztián édesanyja még nem dolgozta fel, hogy fia nincs többé. Még néhány nappal a halála előtt találkozott Berkivel, közösen vitték babaúszásra a kis Emmát Mazsival együtt - írja a Blikk.

El sem hiszem, hogy nincs többé, néhány napja voltam velük babaúszáson. Tervei voltak, úgy volt, hogy múlt hétvégén jönnek meglátogatni engem a kicsivel és Mazsival, de erre sajnos már nem került sor 

– mondta elcsukló hangon a lapnak Júlia, majd hozzátette:

Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök. Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott 

zokogta az édesanya, aki azt is elárulta, gyászukban osztoznak Mazsival, aki még nem tért magához a férje halála okozta sokkból. 

Ő sem tudja elhinni, hogy Krisztián nincs többé, azt mondta: azt álmodta, ott van mellette és azt mondja neki, hogy szereti. A kis Nati is imádta az apját, a szeme olyan, mint az övé…

Különösen tragikus, hogy Berki krisztián élete akkor ért véget, amikor rendbe szerette volna tenni azt. Mazsival terveik voltak, megromlott viszonyukat szerették volna helyrehozni.

Egy ismerősük szerint péntek este beszélték volna meg, hogyan tovább, ám erre már nem kerülhetett sor...

Ha nem történik ez a szörnyű tragédia, este találkoztak volna kettesben, hogy megbeszéljék, együtt vagy külön folytatják. Mazsi tervezett babás táboráról is egyeztettek volna, hogy Krisztián is menjen-e vagy sem. Az utolsó verzió ezzel kapcsolatban az volt, hogy együtt fogadják a vendégeket, de Krisztián nem marad ott 

– mesélte a lapnak egy ismerős, aki azt is hozzátette, Mazsi vigasztalhatatlan, és a munkával, illetve a kicsi körüli teendőkkel próbálja elterelni a gondolatait.

Nem tudja még feldolgozni a tragédiát, rengeteget sír, a barátok és a család próbálja tartani a lelket benne. Azt mondta, a munkába akar menekülni majd.

Berki nyolcéves kislányának, Natinak is hosszú időre lesz szüksége, mire fel tudja majd dolgozni imádott édesapja halálát, főként azért mert ő találta meg aznap reggel édesapja holttestét.