Berki Mazsi

“Épp most húztuk vissza a jegygyűrűnket…” - Berki Mazsi vigasztalhatatlan

Berki Krisztián felesége a végzetes nap óta vigasztalhatatlan. Férjével igyekeztek mindent megtenni, hogy megmentsék házasságukat, amikor a tragédia történt.

A Bors próbálta elérni Berki Mazsit, aki időt kért, mert még mindig nem tud megszólalni a történtek után. Az egész család értetlenül áll a történtek előtt. Berki édesanyja nem tudott arról, hogy fia kábítószert használt volna, Mazsi pedig mély gyászba borult, aki fél éves kislányával maradt egyedül. A családhoz közel álló baráttól elárulta, Mazsit a tragédia óta sírógörcsök gyötrik, nem alszik, és kínozza a kérdés, miért és hogyan történt meg, hogy meghalt a férje. 

Az biztos, hogy a sokak által nem kedvelt celeb élni akart. Minden tőlük telhetőt igyekeztek megtenni annak érdekében, hogy házasságukat helyre hozzák. Egy héttel Berki halálát megelőzően húzták vissza a jegygyűrűjüket, ami egy jelképe volt annak, hogy hisznek még a közös jövőben.

A házaspár tavaly év végén, közös kislányuk születése után ismerte be, hogy házasságuk válságban van, ezt igyekeztek is megmenteni. Szakemberhez fordultak, sokat beszélgettek, még egy több hetes mexikói utat is bevállaltak, hogy újra rendeződjenek a dolgok kettejük között.

Felröppent a híresztelés miszerint már a valópapírokat is beadták, azonban ezt a hírt felesége egy héttel Berki Krisztián halála előtt cáfolta. A Borsnak tett érzelmes nyilatkozatát most először hozták nyilvánosságra:

Ez nem igaz! Valóban hullámzó a kapcsolatunk, de most újra közel kerültünk egymáshoz. Épp most húztuk vissza a jegygyűrűnket is, amivel a szerelmünket pecsételtük meg.