együttlét

Pasik és csajok válaszoltak: ennyi ideig kellene tartania az együttlétnek

Hogy mennyi ideig kellene tartania az együttlétnek, szerintem nem igazán behatárolható, hiszen annyi mindentől függ! De most több ezer embert kérdeztek meg az ideális időhosszról, és ez alapján megvan, mit részesítenek előnyben a pasik és a csajok.

Jó az, amikor az akrobatika hosszú ideig eltart, és az is, amikor egy gyorsabb menetről van szó. Ezt igazából nem lehet fixen beidőzíteni. Ugyanakkor mindenkinek megvan a fejében, hogy ideálisan mennyi ideig tarthatna az együttlét, a kérdés megválaszolásához pedig egy felmérésben 14 000 embert kérdeztek meg.

Na most, először is tudni kell, hogy a megkérdezettek válaszai alapján átlagosan kábé 10 percig tart. Ehhez képest a férfiak a felmérés szerint azt szeretnék, ha ezek az együttlétek elnyúlnának 20 percesre is, míg a nők valahol a 15-20 perc környékét tartják a legoptimálisabbnak.

szex szeretkezés pár

„Szeretem a férjemet, de nem akarok vele lefeküdni” – nők vallottak a együttlét mentes kapcsolatukról

Legyünk őszinték: az intimitás nagyon is fontos része egy kapcsolatnak. Vannak azonban olyan nők, akik – bár állítják, szeretik a férjüket – mégsem bújnak velük ágyba. Most erről vallottak.

A cikket ITT olvashatjátok el.