Egyéb kategória

A puding próbája az evés: Már az első randin felpróbálom a pasit

Nem tartom magam könnyűvérű nőnek, egyszerűen csak szeretem megtudni már a kapcsolat elején, hogy összeillünk-e minden téren a leendő párommal.

vous - 2022.05.10.
A puding próbája az evés: Már az első randin felpróbálom a pasit

Volt idő, amikor még tartottam magam a három hetes szabályhoz, és nem kerültem testi kontaktusba azzal, akivel randizgattam. Az együttlét számomra nagyon fontos része egy párkapcsolatnak, és ha nincs meg a kémia, akkor az egésznek lőttek…

Sokan gondolhatják azt, hogy akkor én valami örömlány vagyok, vagy képtelen vagyok élni hancúr nélkül, de ez nem így van. Egyszerűen nem akarok feleslegesen küzdeni valamiért, ami hosszú távon nem működhet.

Ha pedig az első randin ágyba bújok a pasival, abból nagyon sokat megtudhatok róla és a kapcsolatról is, ami köztünk alakul.

Egyrészt kitapasztalom, hogy mennyire passzolunk a hálószobában, és mire számíthatok, így nem kell hetekig azon görcsölnöm, hogy mi lesz akkor, ha nem lesz jó vele, pedig már kezdek beleszeretni. Másrészt sokat elmond a partnerről is, hogyan fogadja a gyors közeledést. Ha egyből elveszti érdeklődését, tudom, hogy nem becsüli kellőképpen a nőket, és nem alkalmas egy párkapcsolatra.

Ha tetszik valaki, én őszinte vagyok vele. Nem kertelek, és nem játszom el, hogy nem tetszik. Kinek kellenek ezek a játszmák? Felnőtt nő vagyok, aki tudja, hogy mit akar. Ha ez egy pasit megrémiszt, akkor jobb is, hogy csak egyéjszakás kaland lett belőle, mert nekem ennél több kell.

Nincs meglepetés, váratlan fordulat

Ha az első éjszaka után megfutamodik, vagy én érzem úgy, hogy ez nem fog működni, mind a kettőnknek megspóroljuk a felesleges köröket, és folytathatjuk tovább az igazi keresését. Túl sokszor estem már bele olyan kapcsolatba, ahol elhitettem magammal, hogy majd minden megváltozik, amire persze hiába vártam. Most azonban már az elején kiszűröm azokat, akikre érdemes időt és energiát áldozni, mert még lehet belőle szerelem.

Forrás:
Canva.com

Amikor másoknak elmondom, hogyan válogatom meg, kikkel randizom, mindig megdöbbennek és megbélyegeznek. De tegyük fel a kérdést: ha egy pasi teszi ezt, őt is elítélnék az emberek? Valószínűleg mindenki zseninek bélyegezné, hogy őszintén vág bele a dolgokba, és senkit sem hiteget, hiszen tényleg a megfelelő partnert keresi, idővesztegetés nélkül. Akkor én miért vagyok más? Csak azért mert nő vagyok?

Úgy gondolom, ha tudom, hogy mit akarok és mit keresek a másik félben, és teljesen őszintén kezelem a helyzetet, akkor nincs miért szégyenkeznem. Én így keresem a szerelmet, és egy percet sem akarok elpazarolni az életemből olyannal, aki nem illik hozzám.

Annabella történetét Juhász Adél jegyezte le.

Ajánlott cikkek