Egyéb kategória

Férfimítoszok nyomában: jól tudjuk, amit tudunk?

Mégis mennyit tudunk arról a bizonyos férfi szervről? Biztos vagyok benne, hogy lány létünkre többet, mint a tulajdonosaik. De vajon jól tudjuk, amit tudunk?

vous - 2022.05.11.
Férfimítoszok nyomában: jól tudjuk, amit tudunk?

Csak akkor olvassatok tovább, ha nem jöttök zavarba, és nem botránkoztat meg titeket leírva az a szó, hogy P.É.N.I.SZ. Nem viccelek, van, akit ez zavar, ezzel nincsen semmi gond, csak ez nem az ő cikke lesz. Ami most jön, az nem más, mint a péniszmítoszok és egyéb okosságok.

_david_by_michelangelo_jbu0001 copy

Hát ezért olyan kicsi a férfiszobrok pénisze!

Legyünk őszinték: biztosan nektek is feltűnt, hogy a férfiszobroknak általában… hát… nincs túl nagy pénisze. De tényleg, gondoljatok csak Michelangelo Dávid-szobrára! De van ennek valami különös oka? Vagy a szobrászok pusztán a valóságot ábrázolták? Kiderítettük!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Általános iskolából, női mosdókból, tinimagazinokból, inne-onnan hallunk egy s mást, ám jobb, ha ezeket a városi legendákat a helyén kezeljük. Éppen ezért most a brit Glamour segítségével összeszedtem néhány legendát, hogy lássuk, igazak-e!

Igen, eltörhet!

Annak ellenére, hogy nincsenek benne csontok, még nem árt vigyázni, ugyanis eltörhet. A törés esete akkor áll fenn, ha a kötõszöveti tok vagy inas lemez törik el, hajlik meg, ilyenkor a nemi szerv bedagad és véraláfutásos lesz. 

A legnagyobb díját kapja…

…Jonah Falcon New Yorkból. A férfi 34 centis vesszővel éli az életét. 

A legkisebb pedig…

…nos, nyilván ezt csak név nélkül merte vállalni az illető, de a rekord szerint a legkisebb a világon 5 centiméter.

Objektum doboz

Igen, létezik a duplán megáldott ember

Nem is egy, összes 100 esetet regisztráltak világszerte. Sőt, 2015-ben kiderült, hogy egy kétéves indiai fiúnak egyenesen három van. 

Objektum doboz

Az ejakulációhoz nem szükséges agy

Lányok, ha ebbe belegondolunk, nagyon is van benne valami. A lényeg azonban az, hogy az ejakuláció mechanizmusát a gerincvelő intézi. Uh. 

Címkék: #férfi #intim #mítosz
Ajánlott cikkek