diak

Imádja, ha diáklányruhába bújok. Aggódnom kéne?

A barátommal mindig is imádtunk új dolgokat kipróbálni, ez az ágyban is igaz volt. A szerepjátékok a kedvenceink, de amióta a diáklányruhát kipróbáltuk, nem tágít mellőle.

Már egy éve vagyunk együtt a barátommal, akivel nagyon jól kijövünk, sőt! Úgy érzem, hogy megtaláltam azt, akivel az élet izgalmas és tele van meglepetésekkel. Az ágyban is nagyon gyorsan egymásra hangolódtunk, és imádom, hogy nyitott az újdonságokra.

A szerepjátékok mindkettőnknek nagyon bejöttek, sokat kipróbáltunk. Amikor viszont diáklányruhát öltöttem, azóta az lett az új favorit. Nem is igazán szeretne mást kipróbálni. Az elején úgy voltam vele, hogy izgatott vagyok, amiért ennyire beindult tőlem, és a karakteremtől, de egy ideje elkezdtem aggódni.

Dominik ugyanis 32 éves, tíz évvel idősebb nálam. Ami eddig nem jelentett akadályt, most mégis elgondolkoztam.

Én izgatom fel ennyire, vagy a diáklányok?

Ha pedig inkább a második opció, akkor lehet, hogy egy kicsit pedofil hajlamú lenne a barátom?

Forrás:
Canva.com

A hálószobán kívül is utolért a rajongás

Nem csak az együttlétekről van szó. Azóta sokkal inkább kimutatja, hogy miben szeret jobban látni. Ezek pedig inkább cukik, mint nőies ruhák. A hajamat is szereti, ha felkötöm, copfban, vagy valamilyen aranyos fonatban hordom. Nem tudom azt mondani, hogy ez mind nagyon furcsa, mert nem úgy beszél, és nem is erőltet rám semmit, de valamiért mégis elkezdett motoszkálni bennem egy különös érzés, és ez nem tetszik.

Szeretném, ha a kapcsolatunk olyan lenne, mint az elején és ismét nyitottabb lenne, mert ez a diáklányos felállás kezd kicsit megijeszteni. Egyelőre nem szóltam még neki, hogyan is érzek valójában, mert attól még jobban félek, hogy elveszítem őt, minthogy kiderüljön, hogy a tinilányok jobban bejönnek neki…

Tündi történetét Juhász Adél dolgozta fel