Egyéb kategória

Közös ismerősünkkel csaltam meg a pasimat, de nem akarok botrányt – Mit tegyek?

Nem terveztem, hogy valaha is meg fogom csalni a pasimat, nem tartozom azok közé a lányok közé, akik ezt tiszta lelkiismerettel meg tudják tenni. Nem akartam, hogy valaha is hasonló botlásokkal kelljen elszámolnom, mégis, elkövettem azt a hatalmas hibát, hogy félreléptem.

vous - 2022.05.17.
Közös ismerősünkkel csaltam meg a pasimat, de nem akarok botrányt – Mit tegyek?

Nem tudom, miért tettem meg, csak arra a hatalmas vágyra emlékszem, ami aznap este kialakult köztem és a másik srác között. Nem gondolkoztam a következményeken, ma azonban már tudom, hogy hiba volt… 

Képtelen vagyok együtt élni a mardosó bűntudattal.

Nem merem elmondani a Tominak, mert egyrészt nem akarom megbántani, másrészt pedig nem szeretném, hogy szakítson velem.

Az egész azzal az estével kezdődött, amikor a baráti társaságunkhoz csapódott Tomi egyik ismerőse, Zalán, akit még egy régebbi munkahelyén ismert meg. Jó viszony volt közöttük, és tudtam, hogy körülbelül negyedévente írnak is egymásnak, főleg a régi és a jelenlegi munkájukat illető témákkal kapcsolatban.

Nem voltak közeli barátok, de látszott, hogy szeretnék ápolni a kapcsolatot úgy is, hogy már mindketten máshol dolgoznak.

Az említett iszogatás alkalmával Zalán odaült az asztalunkhoz, és együtt sztorizgattak Tomival. Zalánnal nem beszéltem sokat, viszont egymás vicceire rendszeresen reflektáltunk – láttam, ez felkeltette az érdeklődését. Nem gondoltam volna, hogy azon a péntek estén kívül bármikor fogok vele találkozni, ez azonban a későbbiekre való tekintettel nem mondható el…

par

Egészen addig követték egymást az események, amíg elmentem vele kávézni, ahonnan egyenesen hozzá, azon belül pedig a hálószobába mentünk.
Forrás:
Pexels.com

Az este utáni héten Zalán írt nekem, és elmondta, nagyon szimpatikus voltam neki, és hogy milyen szerencsés a pasim, hogy megtalált engem. 

Nem igazán tudtam hova tenni a dolgot, a beszélgetés azonban folytatódott.

Egészen addig követték egymást az események, amíg elmentem vele kávézni, ahonnan egyenesen hozzá, azon belül pedig a hálószobába mentünk.

Életem egyik legjobb együttléte volt, sokkal jobb volt, mint amilyet Tomival valaha is átéltem.

Természetesen megbeszéltük, hogy erről senki sem tudhat, és hogy meglátjuk, hogyan tovább. El kell gondolkoznunk azon, ami történt. Egy hete képtelen vagyok kiverni a fejemből. Azóta írogattunk párszor egymásnak, de igyekeztünk betartani a gondolkodási időre vonatkozó szabályokat.

Zalán elmondta, szeretne velem többet is, mint egy egyéjszakás kalandot, ahhoz azonban el kell mondanom Tominak, hogy mi történt, és szakítanom kell vele.

Rettegek attól, mi fog a jövőben történni. 

Nem akarok szakítani, viszont szeretnék továbbra is találkozgatni Zalánnal. Nem tudom, mit tegyek, abban azonban biztos vagyok, Zalán valószínűleg elmondaná Tominak akkor is, ha együtt leszek vele és akkor is, ha nem…

Niki történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek