Egyéb kategória

Orbán Ráhel: Én is nagy családból jövök, mi is egymás ruháit hordtuk

Orbán Viktor legnagyobb lánya megtörte a csendet, és interjút adott.

vous - 2022.05.18.
Orbán Ráhel: Én is nagy családból jövök, mi is egymás ruháit hordtuk

A Hype&Hyper oldalon jelent meg egy hosszabb interjú Orbán Ráhellel, aminek az apropója a bababoltjának a megnyitója volt. Mesélt üzletének koncepciójáról is, de eddig soha nem hallott érdekességeket is elmesélt gyerekkoráról és családjáról.

A fenntarthatóság nagyon fontos számára, ezt szülőként is igyekszik kamatoztatni. Első gyermeke születésésnél úgy vásárolta a gyerekholmikat, hogy a második és harmadik babánál egyre kevesebb dolgot kellett már vennie. Ezzel kapcsolatban megjegyezte:

Ez azzal jár, hogy Berci fiam szegény néha rózsaszín sportcipőben jár. Ugyanakkor büszke voltam arra, hogy akár 3-4 gyerek is hordta ugyanazokat a ruhákat.

Emellett Ráhel gyermekkoráról is kaptunk néha bennfentes információt.

Én is nagy családból jövök, mi is egymás ruháit hordtuk, egymás játékaival játszottunk, ugyanabban a kiságyban aludtunk. Ezeknek a dolgoknak számomra értéke van. Nem csak fenntarthatósági, hanem érzelmi okok miatt is lényeges volt, hogy minden gyermekemet ugyanabba a kiságyba fektessem le és ne kelljen egy ruhát három mosás után kidobni, hiszen emlékek fűződnek azokhoz a ruhadarabokhoz.

– mesélte Orbán Ráhel.

Ajánlott cikkek