Intim

Szerelmes vagyok belé, de kicsi neki

Tudom, hogy nem tehet róla, de mit tegyek, ha nem jó vele az szex?

vous - 2022.05.18.
Szerelmes vagyok belé, de kicsi neki

Egy nagy szerelmi csalódás után kész felüdülés volt Lacival megismerkedni. Az első randinkon az erőltetett beszélgetés helyett úgy éreztem, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Humoros volt, kedves, vicces és remekül flörtölt. Bár nálam soha nem játszott elsődleges szerepet a külső, ő tényleg egy igazi álompasi, akinek látszólag mindene tökéletes. Látszólag…

Kellemetlen meglepetés

Az első randit egy második és harmadik is követte, ahol már nem tudtam tovább türtőztetni magam, úgyhogy megbeszéltük, hogy nála találkozunk. Sokszor elképzeltem már előtte, hogy milyen vele az ágyban, és az üzenetváltásaink alapján, úgy tűnt, tudja, mi kell egy nőnek. Hamar a lényegre tértünk, ahogy belekezdett, tudtam, hogy nem fogok csalódni. De mégsem így történt.

Amikor felfedező útra indult a kezem, hogy kitapintsam a lényeget, nem az várt odalent, amit vártam. Minden a helyén volt, csak a méretekkel adódott egy kis problémám, kisebb volt, mint amire számítottam, sokkal kisebb…

Miután megtörtént, kettős érzésem támadt. Egyfelől nagyon élveztem, ugyanis ilyen figyelemmel és “szakértelemmel” ritkán találkoztam még az ágyban, másrészről mégsem tudott katartikus élményt okozni a kicsi szerszáma miatt.

Forrás:
Canva.com

Pont a “lényeg” nem működik

Ezután kicsit visszavettem a tempóból, amivel az ismerkedésünk haladt, de egy idő után elkezdett hiányozni. Tényleg tökéletes pasi, és az, ahogy bánik velem, mindennél többet számít, így úgy gondoltam, mégis esélyt adok a kapcsolatunknak. Azóta olyan vele, mint egy mesében, egészen addig, amíg a lényegre nem térünk. Nem szeretném, hogy egy olyan testi adottság, amiről ő nem tehet, gátat szabjon a szerelmünknek, így mégsem kerek egész a történet. Érezhető, hogy próbálja kompenzálni, hogy kicsi neki, szinte bárhogy képes a csúcsra juttatni, de az a része, ami egy együttlét “lényege” lenne, mégsem működik. 

Mivel látom, hogy próbálkozik, nem szeretném ezt neki megemlíteni, mert erről nem tehet. Bűntudatom van, amiért így érzek, viszont nem tudom, hosszútávon elég lesz-e ez nekem. 

Ajánlott cikkek