Világ

Először szólalt meg a szakítás után Szabó Zsófi

Szabó Zsófi és Shane Tusup a múlt héten jelentették be, hogy felbontották az eljegyzésüket, és külön utakon folytatják. Arról már hallhattunk, hogy az edző még nem adja fel a próbálkozást, de vajon, hogy érzi magát a gyönyörű műsorvezető?

vous - 2022.05.23.
Először szólalt meg a szakítás után Szabó Zsófi

Szabó Zsófi a Reggeli stúdiójában a szokásos módon, sőt talán még sugárzóbban jelent meg hétfőn, hogy munkába álljon. Merész kivágott felsőben volt, és a szerelmi életének problémái nem látszódtak rajta. A Blikknek sikerült elérnie Zsófit, hogy kérdés kapjon arról, hogy nem akart-e volna még egy kis időt adni magának a csalódás után, mielőtt újra munkába állt?

Sosem hagytam ki egyetlen Reggelit sem magánéleti okokra hivatkozva

– válaszolta tömören a műsorvezető, akinek a barátai szerint ez a hozzáállás nemcsak a profizmusára vall, hanem arról is tanuskodik, hogy felszabadultabb lett. Ebben a párkapcsolatban ugyanis nagyon sok minden történt, rövid idő alatt.

A szakítás után már látja a hibáit, tudja, ez volt a jó döntés. Ez a szerelem nagyon intenzív volt, szenvedélyes, és minden gyorsan történt, Zsófinak szinte esélye sem volt, hogy a kapcsolata egyes szintjeit élvezze, megélje, máris újabb és újabb dolgok történtek

– vélekedik kapcsolatukról egy közeli ismerős, aki szerint többen, többször is felemlegették a műsorvezetőnek Shane régi énjét, de Zsófi hajthatatlan és szerelmes volt. Amikor viszont felszínre törtek az edző indulatai, nem késlekedett meghozni a komoly döntést, és felbontotta jegyességüket. Úgy tűnik a fiatal anyuka megbékélt a döntésével, és pozitívan áll a jövőjéhez.

Ajánlott cikkek