Otthon

Mit árul el rólad az előszobád?

Ugye tudod, hogy ha valaki belép az otthonodba, akkor az első benyomást az előszobába lépéssel szerzi meg? Vagyis az előszobád eldönt mindent, amit a hozzád látogató az otthonodról gondol. 

Ha egy merő káoszba lép be, onnan már nehéz lesz meggyőzni őt arról, hogy amúgy te nagyon rendes vagy, de épp fordítva is lehet: a rendezett előszoba nem feledteti a házban uralkodó rendetlenséget.

Gondolj csak bele, hol és mikor jártál legutóbb. Melyik előszoba nyűgözött le, és melyik döbbentett meg? Aztán kicsit gondolj a saját előszobádra! Te melyik hatást szeretnéd elérni a hozzád betérő vendégeknél?

Mutatjuk, hogyan tudsz otthonos, praktikus, mégis esztétikus előszobát teremteni.

vous - 2022.04.01.
Mit árul el rólad az előszobád?

Ne hagyd ki a kötelező elemeket! 

Bármennyire is irtózol a kötelező szótól, vannak olyan bútordarabok, amelyek minden előszobába kötelezőek. Ezeket az előszobabútorokat megtalálod a Prémium bútoráruház kínálatában is, így akár szettben, akár egyesével be tudod szerezni őket.

Ezek a bútordarabok nemcsak esztétikusak lesznek, hanem a mindennapi életedet is megkönnyítik, így semmiképpen se hagyd ki a következő bútordarabokat.

  • Egy fogas, amire a kabátokat fel tudod akasztani, aminek esetleg fiókos, polcos elemei is vannak, hogy pár apróságot elsüllyeszthess benne. (Vigyázz, semmiképp se forduljon át lim-lom gyűjtőhellyé, mert az a reggeli elindulást veszélyezteti!)
  • Egy konzolasztal, amire a legfontosabb holmik kerülhetnek: kistáska, pénztárca, telefontöltő, fülhallgató, minden, ami útközben fontos lehet.
  • Egy pad, amire kényelmesen le tudsz ülni, hogy felvedd és bekösd a cipődet anélkül, hogy akrobata mutatványokat lennél kénytelen bemutatni.

Láthatod, mindegyik bútornak megvan a maga szerepe, ám hogy ezt milyen stílusban teszik, az teljes mértékben a te döntésed.

Az előszobabútor nemcsak esztétikus, hanem a mindennapi életedet is megkönnyíti.

Az előszobabútor nemcsak esztétikus, hanem a mindennapi életedet is megkönnyíti.
Forrás:
https://www.premiumbutor.hu/eloszoba-butor

Variáld szabadon!

Sokan nem óhajtanak azzal külön foglalkozni, hogy többféle sorozatból összeválogassák az előszobaszett elemeit, ezért nekik például tökéletes megoldás, ha a Prémium bútoráruház előszobaszett kínálatából választanak ki olyat, ami a stílusvilágukhoz illeszkedik. Ha ezt az utat választod, biztosan nem fogsz mellényúlni, és az előszobád összes bútora kitűnően kiegészíti majd egymást, és teremt fantasztikus hangulatot.

Ha viszont érzel magadban affinitást, bátran válogass, mert sokszor a különböző stílusokat képviselő bútorok egészen különleges atmoszférát tudnak létrehozni.

Szeress belépni!

Hogy mikor sikerült elérned a tökéletes előszobát? 

Akkor, amikor te magad is úgy lépsz be, hogy elönt a határtalan nyugalom. Amikor vége minden kapkodásnak, mindennek megvan a helye, és megcsap az otthon illata és atmoszférája.

Amikor becsukod magad mögött az ajtót, és úgy érzed, megérkeztél a béke szigetére!

Megvan már ez az érzés? Ha nem, akkor ideje dolgozni rajta!

Ajánlott cikkek