Egyéb kategória

Cipők 2022 őszére – bemutatjuk a legdivatosabb modelleket

Itt az ideje, hogy megismerjük a 2022/2023-as őszi-téli trendeket. Ezúttal ennek a témának egy konkrét részét, a lábbeliket nézzük meg közelebbről. Mert a tökéletes cipő nem csak a divatházak kollekcióinak privilégiuma. A kifutókon bemutatott modellek más ruhamárkák kiindulópontjai, amelyek többé-kevésbé illusztrálják a csúcstervezők adott szezonra vonatkozó elképzeléseit. Ennek köszönhetően nem csak luxusbutikokban tudunk adott szezonra vonatkozóan divatos cipő alternatívákat vásárolni csillagászati ​​összegekért, hanem pénztárcakímélőbb megoldások is léteznek.

vous - 2022.09.14.
Cipők 2022 őszére – bemutatjuk a legdivatosabb modelleket

Western csizma

Vannak olyan cipő opciók, amelyektől nem szívesen válunk meg egész évben. A western csizma az egyik ilyen. Nyáron elsősorban bohó stílusú ruhákkal kombináljuk, hordhatjuk miniszoknyával és lényegében minden mással, mert, ahogy a divatguruk már többször bebizonyították, mindenhez jól passzol. Már nem csodálkozunk azon sem, hogy a western csizmát valaki melegítőnadrághoz húzza fel. Pontosan emiatt az új kollekciókban is rákerestünk erre a cipőopcióra, és szerencsére nem csalódtunk. A tervezők nem feledkeztek meg az egyik kedvenc influenszercipőről. A 2022/2023-as őszi-téli divatos western csizmákat rengetegen kínálják. Legyen hosszú felsőrésszel rendelkező velúr kivitel, vagy akár egy rövidebb, bőrből készült népszerű modell. A választás csak tőled függ! Akárcsak az az outfited, amit ez a cipő koronáz meg, de az az érzésünk, hogy leggyakrabban miniszoknyával és széles szárú nadrággal fogjuk látni őket. Te mivel viselnéd szívesen?

Jodhpur csizma

A jodhpur csizmák vagy bokacsizmák olyan cipőtípusok, amelyek az elmúlt szezonokban váltak rendkívül népszerűvé. A rock és punk stilizációtól elszakadva a modellek elragadó kontrasztokat kezdtek alkotni szellős ruhákkal, elegáns öltönyökkel és más olyan holmikkal, amelyekkel eleinte biztosan nem párosították volna őket. Nos, ez a módfelett jól fogadott tendencia még tovább fejlődött. A 2022/2023-as őszi-téli cipők ezért a jodhpur csizmák számára is jócskán tartogatnak lehetőséget. Pontosan milyen modellekre gondolunk? Lehetőleg fekete, vastag talppal és fém csatokkal, illetve egyéb kiegészítőkkel. A 2022/2023-as őszi-téli szezon divatos cipő inspirációi a CCC kollekcióiban hiánytalanul megtalálhatók, és a jó hír, hogy személyes vásárlással és online shoppinggal egyaránt beszerezheted őket.

Oxford

Vissza az iskolába Bella Hadid stílusában. Ez egy olyan trend, amelyet mindenki imádni fog, aki szereti a „Gossip Girl” sorozatot, vagy még hiányos az iskolai stilizációja. Az egyenruhás ihletet a CCC cipő ajánlatok között is láthatjuk. A 2022/2023-as őszi-téli oxfordok ezt tökélyre fejlesztették. A jellegzetes varrással ellátott, gyakran finom lyukakkal díszített cipők egyértelmű slágerek, és nem csak rakott szoknyával viselhetők. Saját stílusunk és jövőképünk szempontjából kulcsfontosságúak. Ebben a témában elsősorban a kifutók történéseiből lehet ihletet meríteni. Az üzletekben pedig rendkívül sokféle modell található, válogathatsz kedvedre, biztosak vagyunk benne, hogy egy kardinális alapdarab lesz a gardróbodban.

Ajánlott cikkek