Csillagjegyetek elárulja, hogyan kezelitek a halogatást

Csillagjegyetek elárulja, hogyan kezelitek a halogatást

Van egy határidő, amiről pontosan tudjuk, hogy az. Kezdjük innen a történetet. Van, akinek az egész élete halogatásból áll és van, akinek csak határidőkből. Mindkettő nagyon idegesítő tud lenni. Valójában egyik sem él igazán, egyik sem élvezi, amit csinál, állandó versenyt fut az idővel.

A halogatás és a halogatás között is van azért különbség. Van, aki meg akarja csinálni, és van, aki már az elején tudja, hogy nem. Ő jó eséllyel lesz az, aki az agyunkra fog menni, mert hiteget, kifogásokat keres és másokat túráztat – feleslegesen. Az, aki meg akarja csinálni határidőre és mégis halogatásba kezd, az nem is annyira az idővel, mint inkább önmagával és a felelősséggel küzd. Vagy azért, mert befeszült a feladattól, vagy azért, mert túl tökéletesre akarja csinálni. Az is lehet, hogy fél a kihívástól, ezeregy oka lehet.

Az biztos, hogy be kell, hogy szippantson a feladat, kell az a bizonyos flow, anélkül nehéz lesz és jön a csúszás. 

Vannak jegyek, amelyek jól kezelik a halogatást és vannak, amelyek kevésbé. A szilárd jegyek, mint a Bika, az Oroszlán, a Skorpió és a Vízöntő nagyon megbízhatóak, rosszul viselik, ha mások a halogatást vagy a lemondást választják. "Ha megbeszéltünk valamit, akkor én azt úgy veszem, hogy az úgy is van."

Határa és ideje mindennek van, ahogyan a türelemnek, a szabadságnak vagy a munkának is. A határ számomra azt jelenti, eddig és nem tovább. Vannak jegyek, ahol ezek a határok egyértelműek, olykor már-már kőbe vésettek, lásd Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő. Vannak jegyek, ahol a határok lazábbak, néha túl lazák is, ide sorolhatóak az Ikrek, a Szűz, a Nyilas és a Halak jegyűek. Határokra szükségünk van, mert stabilitást adnak, megvédenek. 

Forrás:
stocksnap.io/Ryan McGuire

A határidők is ezt a célt szolgálják, ám könnyen összetéveszthető az elhatárolódással, ami szintén védelmi funkció, de ott az érdekek már nem egy irányba haladnak. 
Az, hogy ezek a határok mennyire mozdíthatóak, már rajtunk múlik. A határidőkhöz annyira tudunk viszonyulni, amilyen önismerettel rendelkezünk. Ha idegesít mások halogatása, nézzünk mindig önmagunkba.

A határidők mindig tanítanak valamit az alázatról, bölcsességről, célok felállításáról, együttműködésről, fegyelemről, félelemről, felelősségről, irányításról, kitartásról, komolyságról, korlátozásról, óvatosságról, pesszimizmusról, szorgalomról, tapasztalatszerzésről, tiszteletről, türelemről és a legtöbbet önmagunkról!

Azok az emberek, akik császárral születtek vagy programozott volt a születésük gyakrabban késnek el, vagy szenvednek önérvényesítési zavarokkal, önelfogadási nehézségekkel, és emiatt akad bajuk a határidőkkel is. Ha azt nézzük, ők nem akkor jöttek világra, amikor ők szerettek volna (természetesen mindenki a megfelelő időben születik, hogy teljesíthesse a karmáját). Az ő esetükben a szülőcsatornán való áthaladás, vagyis a megküzdési szakasz kimaradt, és ezért az együttműködéssel később gondjaik lehetnek. Várják a megoldást (valaki majd csak kiszed innen, valami majd csak történik állapot), ami az életben ugye már nem így működik, és aztán a várakozásból halogatás lesz.

Mely jegyek hogyan mennek az agyunkra? Mutatom a 12 módját

 • a Kos türelmetlensége mindent visz
 • a Bika tűr, tűr… túl sokáig tűr, aztán egyszer csak robban
 • az Ikrek csak mondja, csak mondja, és nem hagyja abba
 • a Rák, amikor a lágy szíve váratlanul kővé dermed és nem tudod már, milyen hangulatban is van
 • az Oroszlán, akinél minden mondat úgy kezdődik, Én, Én és Én… 
 • a Szűz, aki mindenre rákontráz, mindegy, mi a téma
 • a Mérleg, akinél az idő majd mindent megold, csak ne kelljen dönteni
 • a Skorpió, akinél sosem tudhatod, hogy éppen nyomoz vagy bizonyítékokat gyűjt
 • a Nyilas, amikor osztja az észt
 • a Bak, aki mellett mindenki csak inkompetens lehet
 • a Vízöntő, aki mindig tudja, hogy mit nem akar, de azt, hogy mit, azt már ritkábban
 • a Halak, aki mesél, felmagasztalja a képességeit, miközben a részletek a homályba vesznek