Egyéb kategória

Újra színpadra áll Whitney Houston – Hologramturnéja 2016-ban érkezik

Ki mondta, hogy egy elhunyt sztár nem léphet újra színpadra? A modern világban mindenre megvan a megoldás, és mindig újítanak valamit az emberek, amivel élővé tehetnek dolgokat. Michael Jackson után most Whitney Houston tér vissza meglehetősen váratlan módon: hologramként.
vous - 2015.09.12.
Újra színpadra áll Whitney Houston – Hologramturnéja 2016-ban érkezik

Ki ne látta volna a Több mint testőrt? Vagy ki ne ismerné az ikonikus I Will Always Love You című Whitney-dalt? A rajongók (köztük én is) örülhetnek! A sajtó pénteken jelentette be, hogy az élő show 2016-ban indul majd világ körüli útra. Interaktív lesz, és a legismertebb Whitney-számokat hallhatja majd újra a nyilvánosság a legendás énekesnő szájából.

Az ötlet közösen született meg a partnerségben álló Hologram USA és Pat Houston között, aki a Whitney Houston-birtok tulajdonosa. A Hologram USA és a FilmOn vezérigazgatója, Alki David így nyilatkozott a hologramos előadásról:

A lehetőség, hogy különleges dolgokat osszunk meg a világgal újra és újra, pont az, amit a hologrambiznisztől vártam. Megvan a technológia, amivel hatalmas változásokat érhetünk el a szórakoztatóiparban. És tudom, hogy ezzel egy lenyűgözően tökéletes műsort fogunk adni Whitney tiszteletére.

Pat Houston elmondása szerint nagyszerű lehetőség Whitney rajongóinak, hogy egy nagyszabású eseményen láthassák újra a történelem egyik legkiemelkedőbb művészét, énekesnőjét. Hozzátette azt is, hogy a folyamatos előadások lehetővé teszik az énekesnőre való emlékezést, és azt, hogy ne felejtsék el a csodálatos hangú legendát.

Nosztalgiázzunk egy kicsit…

A legjobb az egészben, hogy az élő hologramshow-k mellett online is elérhető lesz a koncertsorozat!

Címkék: #whitney houston
Ajánlott cikkek