Egyéb kategória

Elképesztő pózokba csavarja magát ez a plus size jógás

Ha a filmeket vesszük alapul, valamiért a jógaórák résztvevői mindig vékonyak, szálkásak, izmosak, mintha ez valamilyen alapfeltétele lenne annak, hogy valaki jógázhasson. Nos, ha eddig volt bennetek ilyen tévhit, akkor felejtsétek el, mert Valerie Sagun a molett alkatával bebizonyítja ennek az ellenkezőjét.
vous - 2015.09.24.
Elképesztő pózokba csavarja magát ez a plus size jógás

A 27 éves nő életének alapja a jóga, imádja csinálni, és fotómegosztásaival arra biztat minden plus size nőt, hogy bátran vágjanak bele a jóga kipróbálásába. Sokan ugyanis azt hiszik, a jógához minél kevesebb súly szükséges, és aki túlsúlyos, annak nem elég rugalmas a teste ehhez a mozgásformához. Tévedés!

Valerie olyan pózokban tudja megtartani a testét, amire nem is gondolnátok, elmondása szerint csak a csuklója szokott megfájdulni néha, de egyébként semmi sem akadályozza meg abban, hogy űzze ezt a mozgásformát, és nem hajlandó lemondani a csokiról sem, mivel éppen úgy imádja, mint a jógát.

Még több képet Valerie Instagramján találhattok, s van egy olyan érzésem, hogy ezzel jócskán hozzájárul a plus size nők érvényesüléséhez a világban, hiszen Photoshop nélkül vállalta, hogy jógázni ducin is szuper dolog!

Mi mellettetek állunk, csajok!

Ajánlott cikkek