Egyéb kategória

Kinevették a kislányt, aki tündéri szerelmes levelet írt

Egy 12 éves tinilány szerelmes leveléből csinált poént egy férfi és barátnője. Ha elolvassátok ti is, rájöttök, hogy ez egyáltalán nem vicces. A lány írása pedig szívszorítóan cuki.
vous - 2015.09.26.
Kinevették a kislányt, aki tündéri szerelmes levelet írt

A szerelem egy érthetetlen, megfoghatatlan dolog, pláne, ha még csak tinik vagyunk, és csak most kezdünk belecsöppenni az egészbe. Óvodásként még elment az, hogy Pistivel bementünk az ovi udvarán található faházba, és adtunk egymásnak egy puszit, de tiniként már teljesen máshogy látjuk az egészet. A következő történetben Trinity játssza a főszerepet, egy 12 éves kislány, aki a szomszédjába lett szerelmes, akinek egy érzelmes levelet is írt. A bökkenő az egész sztoriban az, hogy a férfi már felnőtt, és kapcsolatban is él.

Mégis hogyan lehet egy ilyen helyzetet kezelni? Hát nem úgy, ahogy azt a férfi, John tette. Ugyanis feltöltötte a Redditorra a levelet, mintha egy jó poén lenne. Bár az emberek elég hamar elkezdtek kételkedni abban, hogy az írás eredeti-e, nem a férfi barátnője írta-e, mivel meglehetősen nagy érzelmi intelligenciáról tett tanúbizonyságot a levélben a kislány. De egy következő írásos jegyzetben be is bizonyították, hogy nem a férfi barátnője írta a levelet, sőt még a kislány viselkedésén is viccelődtek. Szerintem ez annyira nem vicces.

A levélben ezt írta:

Kedves John!

Szia, figyelj, a barátnőd úgy egy perce nagyon csúnyán nézett rám és féltékeny rám, amiért én vagyok a legjobb barátod. Megbántotta az érzéseimet, ezért azt hiszem, nem kéne barátoknak lennünk. Szerettem a barátod lenni, de már nem tudok többé, az a legjobb, ha nem leszünk barátok. Ha nem szeretnél játszadozni velem, akkor vettem a lapot, John, megértem. 🙁

Trinity

De nézzétek meg az eredeti levelet is!

Nekem megszakad a szívem ettől a levéltől. Ti mit gondoltok róla?

Ajánlott cikkek