Egyéb kategória

3 kihagyhatatlan film esős vasárnapokra

A napokban nem volt túl fényes az időjárás, mindenki búskomoran ballagott az utcán vagy ült a buszon. Hazaértünk, és egyből magához vonzott az ágyunk, ott feküdtünk, miközben hallgattuk az eső kopogását az ablakon. De mielőtt bárki is depresszióba esne a rossz időtől, hoztam nektek néhány filmet, amit kötelező megnéznetek! Nekem a kedvenceim!
vous - 2015.09.27.
3 kihagyhatatlan film esős vasárnapokra

Ha vígjátékra vágytok, akkor: Női szervek

Tudom, hogy már pár éves film, de nálam akkor is ez viszi a pálmát vígjáték terén. Főleg azért, mert az egyik kedvenc színésznőm, Sandra Bullock játssza a főszerepet benne. Sandra Bullock egy FBI-ügynök, akit Bostonba küldenek egy ügy miatt. Azt hitte, könnyű dolga lesz, de van Bostonban egy rendőr, történetesen Melissa McCarthy, aki nem igazán repes az örömtől, hogy el akarják venni az ügyét, és az ő háza táján akarnak koslatni. Imádom a filmben lévő poénokat, teljesen azonosulni tudok vele. Kötelező megnézni!

Ha drámára vágytok, akkor: Rekviem egy álomért

Csak annyit mondok, hogy Jared Leto. A film számomra elgondolkodtató volt, igazából napokig kattogott az agyam rajta. Jared egy drogfüggő fiatal szerepét játssza, aki bármi áron anyaghoz próbál jutni. Még a saját anyja tévéjét is eladja, aki ezek után mindig kénytelen visszavásárolni a televíziót. Van egy barátnője is, aki szexuális szolgáltatásokat nyújt, hogy pénzt keressen, és abból cuccot vegyen. Míg egy napon Jared és barátja elutaznak, mivel fülest kapnak, hogy egy nagyobb szállítmány fog érkezni, de nem lesz olyan szép a történet vége, mint azt először gondolnánk.

Ha horrorra vágytok, akkor: Annabelle

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én imádom a horrorfilmeket. Az Annabelle éppen olyan film, amit csakis lehalkítva, párnával képernyőt takarva, nappal lehet megnézni. Ha röviden akarom leírni a sztorit, akkor Annabelle egy olyan baba, aki öli az embereket. Amelyik házba ő bekerül, ott sok ember nem marad életben. Nem akarom lelőni a csattanót, nézzétek meg ti is!

Nektek mi a kedvenc filmetek ilyen rossz időben?

Ajánlott cikkek