Egyéb kategória

Ezekkel a praktikákkal tökéletes hajjal fogtok felkelni reggel

Kifogástalan frizura ébredés után? Na, erre mind reflexből rávágjuk, hogy lehetetlen. Vagy legalábbis csak a filmvásznon lehetséges. Pedig ha megfogadjátok a most következő tippeket, vagy akár csak egy-kettőt közülük, nektek sem kell többé nagy ívben elkerülnötök a tükröt az ágyból kikászálódva. Sőt, még a reggeli készülődést is lerövidíthetitek.
vous - 2015.09.29.
Ezekkel a praktikákkal tökéletes hajjal fogtok felkelni reggel

Tapasztaljátok ki, mi a legjobb a hajatoknak!

Amilyen sokfélék vagyunk mi, emberek, olyan sokféle a hajunk is. Ezért aztán csak ti lehettek a saját hajatok szakértői. Ismerjétek meg a szerkezetét, próbáljatok ki többféle terméket, hogy megtudjátok, melyik válik be nektek leginkább. Az sem mindegy, melyik napszakban mostok hajat: ha rájöttök, mikor érdemes, biztos a siker!

Éljen a szatén és a selyem!

A szatén és a selyem meggátolja, hogy összekócolódjon vagy töredezetté váljon a hajatok. Tehát az ilyen párnahuzat a legjobb választás, amely nemcsak szép hajat, hanem még simább bőrt is eredményez.

Ne aludjatok kontyban!

Igen, valóban nem kellemes, ha reggel arra ébredünk, hogy a hajunkat esszük. Ám ha nem bontjátok le az előző napi kontyotokat, ettől sokkal kellemetlenebb meglepetésben lesz részetek: a reggeli rohanásban küzdhettek a rengeteg csomóval és gubanccal. Higgyétek el, a legjobb kiengedett hajjal aludni!

Kényeztessétek a hajatokat!

Nemcsak nektek van szükségetek arra, hogy éjszaka egy jó, pihentető alvással feltöltődjetek a következő napra: a hajatok is szeretne regenerálódni! Készítsetek egy tápláló hajpakolást, és hagyjátok éjszakára a hajatokon! A kókusz- és az argánolaj például csodákra képes.

A csigák segítenek

Tekerjétek fel szorosan a hajatokat kis csigákba, fújjatok rá hajlakkot, és irány az ágy! Reggel a csigákat lebontva olyan meseszép göndör hajat fogtok látni a tükörben, amilyenről mindig is álmodtatok. Elég egy kicsit beletúrni, és már indulhattok is.

Ajánlott cikkek