Egyéb kategória

Jamie Oliver éttermet nyit Budapesten – Na, de kire várunk még?

Jövő tavasszal átrendeződik Budapest gasztronómiai térképe, Jamie Oliver ugyanis éttermet nyit a fővárosban. Ennek pedig a VOUS-lányok annyira megörültek, hogy rögtön elkezdtek fantáziálni, még kivel színesítenék a palettát.
vous - 2015.09.29.
Jamie Oliver éttermet nyit Budapesten – Na, de kire várunk még?

Már csak pár hónapot kell aludni addig, amíg Jamie Oliver megnyitja olasz ízvilágú éttermét Budapesten. A Jamie’s Italian láncnak már negyven étterme van Nagy-Britanniában, ezen kívül pedig Isztambulban, Moszkvában és Rotterdamban van egy-egy vendéglő. A vállalkozás egyébként nemcsak a világhírű szakács neve miatt népszerű, hanem azért is, mert az ételek kiváló alapanyagokból készülnek, megfizethető áron.

A hír hallatán a VOUS-lányoknak összefutott a nyál a szájukban, és eljátszottunk a gondolattal, melyik híres séf éttermét próbálnánk még ki szívesen Budapesten.

Eszter nem gondolkozott sokáig, azonnal rávágta:

A River Cottage-ból ismert Hugh-nak egy Pest melletti kisváros szélén!

Természetesen felmerült Nigella Lawson neve is, akinek éttermét a Bazilika környékén tudnánk elképzelni, de ha már fantáziálásról van szó, miért ne nyithatna egy gyorskajáldát Bear Grylls is az erdőben vagy az Alföldön két egymástól kritikusan messze lévő gémeskút között?

Grafikusunk, Panka viszont a saját házunk táján nézett szét elsőre:

Szívesen ennék végre rendes magyar kaját, ami nem azért magyaros, mert tocsog a zsírban és pirospaprika is van benne. Borbás Marcsinak kéne visszahozni a tradicionális magyar konyhát, ami túlmutat a gulyáslevesen. Annyi jó ételünk van!

Ti hol ennétek legszívesebben?

Ide kattintva elolvashatjátok korábbi interjúnkat is, amelyet Borbás Marcsival, a gasztroangyallal készítettünk!

Ajánlott cikkek