Egyéb kategória

5 tipp, hogy még több hódolótok legyen a Tinderen

Attól, hogy nem vagytok túl népszerűek a Tinderen, még nem kell elszomorodni. Elég, ha megfogadjátok a következő tanácsokat és nem fognak elmaradni a jobbra húzások.

vous - 2022.05.26.
5 tipp, hogy még több hódolótok legyen a Tinderen

Mindenki ismeri a Tindert, a "húzogatós" társkereső appot, amiben jó pár gáz dolog is van. Ha balra húzlak, nem jössz be, de ha jobbra, akkor igen, eddig világos. De mi van akkor, ha senki se húz titeket jobbra? Mielőtt hatalmas világfájdalmak közepette sírógörcsöt kaptok, hogy nem kelletek senkinek és amúgy sem jó semmire ez az app, akkor most segítek egy kicsit fellendíteni a profilotokat.

Először is, ha senki nem reagál az adatlapotokra, akkor próbáljatok meg valami különlegeset írni magatokról. Valami olyat, amit sehol sem olvastatok még. Nyilván nem arra gondolok, hogy írjátok le negyven mondatban, milyen rossz is az életetek és senki sem szeret titeket, mert az nem lesz túl hatásos. Csakis rajtatok múlik, hogy mit hoztok ki a profilotokból, a lehetőség az ismerkedésre adott. Jöjjön is néhány tipp!

Tegyek fel bikinis képet vagy sem?

Egy fürdőruhás kép még elmegy, de azt tanácsolom, hogy jobban jártok, ha nem ilyen fotóval próbáltok meg bevágódni.

Mosolyogjak vagy ne mosolyogjak?

A pasik imádják, ha egy lány mosolyog, így szinte evidens, hogy erre szükség van. Nem kell idétlenül vigyorogni, mint a tejbetök, de egy csinos mosoly mindenkit elbűvöl. A mosoly egyértelműen azt jelenti, hogy barátságosak és nyitottak vagytok.

Mi a helyzet a szelfikkel?

A szelfi egyértelműen viszi a pálmát, de nem szabad túlzásba esni. Ha minden képetek egy szelfi az arcotokról, akkor joggal gondolhatják a pasik, hogy valami rejtegetnivalótok van, ezért látszódik csak a fejetek a fotókon. Ha nem vagytok elégedettek az alakotokkal, akkor se árasszátok el szelfikkel a profilotokat. A pasik egy egész emberrel szeretnének randizni, nem csak egy fejjel…

Mit vegyek fel?

A feltöltött képek tükrözik a személyiségeteket, ezért ha inkább pólós, tornacipős, farmeros csajok vagytok, akkor ne töltsetek fel profilképnek egy olyat, amin kisestélyiben vagytok. Öltözzetek fel stílusosan, olyan ruhákba, amikben a legjobban érzitek magatokat!

Sminkben vagy smink nélkül?

Mint az öltözékre, úgy a sminkre is igaz, hogy tükröznie kell a személyiségeteket. Ha nem nagyon sminkelitek magatokat, akkor tegyetek fel egy kis pirosítót és korrektort a fotókon és ne fessetek magatoknak füstös szemet, mert még a végén nem fognak felismerni titeket a randin. Ráadásul át fog jönni a fotótokon, hogy nem vagytok őszinték.

Ajánlott cikkek