Ezt árulja el rólatok a rúzsotok színe az első randin

Gondoltátok volna, hogy a rúzsotok színén akár egy randi sikere is múlhat? Pedig így van! Ezért most itt egy kis segítség, hogy melyik árnyalat mit üzen rólatok.

Egy szép smink elengedhetetlen egy randin. Kellenek a csábos pillák, egy leheletnyi arcpír, és persze a csókos ajkak. De mégis milyen színben pompázzanak? Piros, burgundi vagy rózsaszín? Attól függ, mit akartok magatokról elárulni. A mashable.com egy divatpszichológust kérdezett meg erről.

A klasszikus piros

Az igazi dögös, piros rúzs nagyon érzelmes jeleket küld, aki ezt viseli szenvedélyt és energiát áraszt magából. Egy merész, magabiztos nő hord ilyet, akiből csak úgy árad a szexualitás.

Forrás:
instagram.com/get_lipstick

A titokzatos burgundi

Ez a szín erősnek, határozottnak és karakteresnek tüntet fel titeket, valamint titokzatosságot sugároz. A burgundi azt mondja rólatok, hogy eltart egy ideig, amíg igazán megismernek titeket, így a pasinak türelmesnek kell lennie.

A kifinomult fukszia

A lilás rózsaszín egy fejedelmi színárnyalat, ami kifinomultságot és egyediséget közvetít. A kreativitást sugallja, így tökéletes beszélgetőpartnereknek tűnhettek az első randin.

Forrás:
instagram.com/get_lipstick

A könnyed korall

Játékosság, lelkesedés és tökéletes egyensúly. Ha ezt a színt viselitek, azt akarjátok, hogy észrevegyenek titeket, tudjátok, kik vagytok és hová tartotok. Úgy vagytok vele, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, aztán majd meglátjátok, mi lesz később.

A kislányos, mégis nőies rózsaszín

A rózsaszín az ártatlanság színe, de mégis nagyon dögös, így vegyes üzeneteket hordoz. A randi pont emiatt zavaros lehet, akárcsak ti magatok is, ha ezt viselitek, mert úgy tűnik, még nem igazán tudjátok, mit vártok el egy kapcsolattól.

A természetes tónusok

Azt akarjátok, hogy komolyan vegyenek titeket, nincs mit rejtegetnetek. Van egy fal, amit magatok köré húztok, de a megfelelő ember ezt könnyen le tudja bontani és rájön, hogy érzékenyek és jólelkűek vagytok.

Forrás:
instagram.com/lipstickqueenofficial

Természetes ajkak, rúzs nélkül

Ha nem viseltek rúzst, akkor gyakorlatilag ezt mondjátok magatokról: "Ez vagyok én, ha tetszek, itt vagyok, ha nem, akkor ne raboljuk egymás idejét". A nyitottságot és az őszinteséget keresitek a partneretekben.