Egyéb kategória

Dwayne Johnson fontos bejelentést tett az új Disney-hercegnőről

A legújabb polinéz Disney-hercegnő eddig is lázban tartotta a rajongókat, most azonban egy újabb hír derült ki a meséről. Ráadásul a rajzfilm egyik szinkronhangja, Dwayne Johnson árulta el a kulisszatitkot.

vous - 2015.10.13.
Dwayne Johnson fontos bejelentést tett az új Disney-hercegnőről

Sok mindent tudunk már a Disney hercegnőkről. Az irántuk érzett imádatunk úgy tűnik, még ennyi idősen sem csökken. Napról napra újabb dolgokra kapjuk fel a fejünket. Nemrég megtudhattatok 10 dolgot, amit még biztosan nem hallottatok róluk, megnézhettétek, milyenek lennének a valóságban és mennyire kemények is igazából.

Most azonban a legfrissebb hír szerint megvan, kitől kapja majd a hangját a legújabb Disney-hercegnő, Moana. Moanáról korábban már meséltünk nektek, ő lesz ugyanis a legelső polinéz hercegnő, akire a Disney-rajongóknak jövő novemberig kell várniuk.

A történet érdekessége, hogy eddig egyetlen Disney-mesében sem egyezett a szinkronszínész és a szereplő életkora. Mindeddig! Most ugyanis Auli'i Cravalho, a 14 éves feltörekvő polinéz színészpalánta adja hangját a legújabb mesehősnek. Mindezt pedig Dwayne Johnson jelentette be Instagramján.

IT'S OFFICIAL: After months and months of worldwide casting calls, we've finally found our next DISNEY Princess… #MOANA. I'm pumped to welcome 14yr old @AuliiCravalho of Mililani, Hawaii to our project. What's amazing about this story is that she didn't think she was good enough so she never auditioned. Fortunately, one of our Oahu casting agents discovered her singing at a charity competition and the rest is history. * An awesome lesson to all young kids out there… work hard, have confidence in yourselves and never think you're not good enough because you never know what the future holds. Congratulations Auli'i! Can't wait to work with you and watch you bring this new Disney Princess to life. #YesThatsMeOnTheRight #HisNameIsMaui #HesADemiGod #AndHePutsMoanaInHerPlace #SoHeThinks #DisneyAnimation #MOANA #TimeToSing

therock (@therock) által közzétett fénykép, 2015. Okt 7., 07:42 PDT

Ti is várjátok?

Ajánlott cikkek