Egyetlen dolog kell az igazán a jó szexhez

Mit gondoltok, mitől lesz valaki szexi? Hogy bomba teste van, hogy jók a ruhái, hogy szép a haja? NEM. A válasz nagyon egyszerű, talán már tudjátok is.

Önbizalom. Az önbizalom öltöztet, és ez az alapja a jó szexnek is.

Ráadásul nagyon kevés ember rendelkezik vele. Ezért van az, hogy viszonylag kevés embernek van része rendkívül jó szexben. Most biztosan azt gondoljátok, márpedig nektek szuperjó a szexuális életetek, de tudjátok, mindig van jobb. Minden az önbizalmon múlik, éppen ezért most megpróbálok rámutatni pár problémára, és arra, hogyan legyetek magabiztosabbak a jobb együttlét érdekében.

A szexet ismerni kell!

A szexuális tudatlanság nagyban hozzájárulhat az önbizalomhiányhoz. Akkor tudunk valamit nagyon jól csinálni, ha az ismereteink teljesek. Ezért meg kell találnunk a szex azon részét, amiben profik vagyunk, éppen úgy, ahogy a munkánkban is. Fontos azonban, hogy érdeklődőek és nyitottak legyünk saját testünk iránt.

Forrás:
pixabay.com

Ne hasonlítsátok magatokat máshoz!

Az emberek csak nagyon nehezen tudják megállni, hogy ne hasonlítsák magukat másokhoz. A szexben főleg, hiszen nincs viszonyítási alap, vagy éppen hogy van. A pornó vagy a szappanoperák nem valósak, ezt tudjuk jól, mégis a szereplőikhez akarunk hasonlítani.

Vagyok olyan jó?
Vagyok olyan szép?
Úgy csinálom, ahogy ő?

Ez az örökös bizonytalanság odavezet, hogy nem tudjuk kellően megélni a pillanatot, így a jó szexet sem.

A szexről beszélni kell!

A problémáról való beszélgetés mindig újraindíthatja a kapcsolatot, megerősíti a bizalmat, megtudjuk, hogyan is állunk egymással. Ha a szexről, szexuális problémákról sem beszélgettek, nincs visszacsatolás, nincs hová fejlődni, nincsen információ, NINCS JÓ SZEX. Szélsőséges esetben ez akár a kapcsolat végét is jelentheti. Egy kiadós beszélgetés az önbizalom építője is lehet.