Ne takargassátok magatokat a pasik előtt!

Ne takargassátok magatokat a pasik előtt!

Első randi, első légyott. Első együtt töltött éjszaka, mikor ruha nélkül, kendőzetlenül megmutatjátok magatokat egymásnak. Soha ilyen lassan nem kerül le a ruha, és soha ilyen aggodalommal nem engedtétek le a kezeteket a kritikus testrészetek elől. Miért?

Emlékszem az érzésre még én is, ezen mindenki átesik szerintem. Első alkalommal mindenki parázik, hogy mit szól a másik, nem túl kicsi a melle vagy narancsbőrös a feneke, vajon észreveszik? Mi van, ha nem tetszik neki?

Mi van, ha itt bukunk el? Ha nem tetszem neki ruha nélkül, ha ettől elmúlik a kémia? Ha örökre kiábrándul belőlem?

És ha azt hiszitek, ez csak női para, hát tévedtek. Megkérdeztem néhány férfiismerősöm is, és csak bólogattak, hogy nem ismeretlen számukra a helyzet. Az első randi előtt mindig többet izgulnak a kinézetük miatt, és több ideig tart elkészülniük.

Még az alkalmi kapcsolataimban is van olyan, hogy az első pár perc, míg meglátjuk egymást, kicsit feszültté tesz. Annyi kell, hogy lássam, a másiknak tetszik az, amit lát, és nincs ellene kifogása. Érdekes egyébként, én sosem állok kritikusan a partneremhez, mégis azt feltételezem, hogy ő hozzám igen.

Pedig nincs okotok félni, de tényleg. Nem árultok zsákbamacskát, nem hazudtok, önmagatokat adjátok. De menjünk csak végig az aggályaitokon!

Ha lekerül a melltartó

Akkor azt fogja mondani, gyönyörűek vagytok! A push-up melltartóról ne legyenek illúzióitok, a pasik is találkoztak már ilyennel, tudják, mi a dörgés. Persze, előfordulhat, hogy egy-egy pasinak az extranagy cici a fétise, de higgyétek el, ezt érezni fogjátok. Ha valami nem passzol, akkor nem juttok el a következő randiig sem.

Narancsbőr, háj, avagy ha lekerül a ruha

Nem tudom, miért gondoljátok, hogy ruhán keresztül nem lesz tisztában azzal, mi rejtőzik alatta. Higgyétek el, nagyon is reálisan látnak benneteket, és még valami: ha rózsaszín köd van, és működik a kémia, akkor teljesen mindegy, hogy néztek ki, gyönyörűnek fog látni benneteket!

Mi van, ha nem jön be neki a testem illata?

Hát, ez alap, az evolúció alapköve, hogy a fajfenntartás a test szaga alapján volt biztosított. Szóval, nem véletlenül mondják, hogy szagold meg a pasi hónalját, ha tetszik, akkor neked való, ha nem, akkor futás!

Csúnya a testem...

Ha így gondoljátok, akkor így is fognak látni. Mindenki szép a maga módján, én ezt vallom. És mindenki szép valakinek. Szóval, mi lenne, ha csak szeretnétek magatokat, és hagynátok, hogy szeressenek?

Ne takargassátok magatokat, mert gyönyörűek vagytok, az utolsó porcikátokig!