Egyéb kategória

Súlyosan beteg, 12 éves rajongója álmát váltotta valóra Taylor Swift

Több esetről is hallhattunk már, amikor a hírességek beteg gyerekeken segítenek. Ezúttal Taylor Swift okozott hatalmas örömöt egyik rajongójának, aki rákkal küzd.
vous - 2015.10.30.
Súlyosan beteg, 12 éves rajongója álmát váltotta valóra Taylor Swift

Stella Usiak 12 éves, akinél 2011-ben leukémiát diagnosztizáltak. Akkor kezelésekkel sikerült a rák tüneteit megszüntetni, ám a betegség 2014-ben újra visszatért. A kislány legnagyobb álma mindig is az volt, hogy egy közös számot vehessen fel kedvenc énekesnőjével, Taylor Swifttel. Ezért külön Facebook-oldalt is csinált, hogy felhívja Taylor figyelmét magára. Még egy versenyen is indult, ahol 45 ezer jelentkező közül választották ki és találkozhatott kedvencével Miamiban a sztár koncertje után.

A koncertre ilyen szerelésben érkezett

Stella a találkozón egy demót is odaadott Taylornak, aki biztosította arról, hogy beszélhetnek majd az együttműködésről. A kislány a Facebook-oldalán így számolt be a történtekről:

Bár rövid ideig beszélhettem Taylorral, de azt mondta nekem, hogy nagyon bátor voltam. Odaadtam neki az e-mail címemet és a telefonszámomat, és megbeszéltük, hogy valamelyik nap majd lógunk együtt. Elmeséltem neki a történetemet, és ő megölelt engem. Életem legjobb ölelése volt. Én és anyukám is sírtunk örömünkben, mindig emlékezni fogok erre az estére, amikor a legvadabb álmaim váltak valóra.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.