Egyéb kategória

Így vásároljatok tudatosan és spóroljatok az ünnepek alatt is!

Már karácsony előtt két hónappal elkezdjük érezni a nyomást magunkban. Nem tudjuk, kinek mit vegyünk, mennyiért vegyünk, örülni fog-e neki, mi lesz, ha nem tetszik. Hoztam is nektek néhány tippet, hogy tudatosan vásároljatok az ünnepekre.

vous - 2021.12.16.
Így vásároljatok tudatosan és spóroljatok az ünnepek alatt is!

Készüljetek fel!

Ahelyett, hogy fejvesztve rohannátok be az első plázába, és az összes üzletet végigjárnátok, először készítsetek egy listát arról, hogy kiknek kell ajándékot vennetek, és mi az elképzelésetek az ajándékról. Akár még neten is nézhettek inspirációt, de legyen valami a fejetekben.

Forrás:
giphy.com

Az értékek!

Nem árt, ha előre tudjátok, kinek milyen értékben szeretnétek ajándékot venni. Ne döntsetek egyből, ha megláttok egy terméket, mivel lehet, hogy máshol olcsóbban is megtaláljátok, és nem kell egy vagyont ott hagynotok az első üzletben.

Forrás:
giphy.com

Ne dőljetek be az akcióknak!

Ha valamit azért szeretnétek megvenni, mert éppen akciós, akkor inkább nézzetek utána, hogy ez tényleg így van-e. Velem már megesett, hogy az akciósnak mondott termékért kétszer annyit kellett fizetnem, mivel nem voltam elég figyelmes. Ne hagyjátok, hogy csőbe húzzanak titeket!

Forrás:
giphy.com

Döntsetek!

Határozzátok el, hogy melyik nap akartok elmenni vásárolni. Ha magamból indulok ki, én elképesztően halogatós vagyok, és képes vagyok december 23-ig eltolni az ajándékvásárlást, de ti ne tegyétek. Jelöljetek ki egy napot, amikor elmentek beszerezni az összes ajándékot, és nem kell többé stresszelnetek rajta, hogy még mindig nem vettetek semmit sem.

Ajánlott cikkek