Egyéb kategória

Karácsonyi ajándékhoroszkóp – Segíthet, ha bajban vagytok, mit adjatok a szeretteiteknek

Ha gondot okoz az ajándékvásárlás, akkor itt az ideje, hogy szembenézzetek a ténnyel: nem ismeritek eléggé az illetőt. Komolyabb személyiségtesztekre karácsonyig már nincs idő, de az asztrológiai jellemzők adhatnak némi segítséget a vásárláshoz.

vous - 2015.12.22.
Karácsonyi ajándékhoroszkóp – Segíthet, ha bajban vagytok, mit adjatok a szeretteiteknek

Érdemes ezt betartani: a tüzes jegyeknek (Kos, Oroszlán, Nyilas) olyat adjatok, amitől sztárnak érezhetik magukat, a föld jegyeknek olyat (Bika, Szűz, Bak), amitől értékesebbnek gondolhatják magukat, a levegős jegyeknek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) amitől szellemileg szárnyalhatnak, és a víz jegyűeknek (Rák, Skorpió, Halak) jöhet minden, ami lélekerősítő.

Kos

Lehetőleg törhetetlen ajándékot vegyünk. Legjobb, ha nem is tárgyakban, hanem élményekben, kalandokban gondolkodunk. Örülni fog egy utazásnak, wellness-hétvégének, fesztiválbelépőnek, fitneszbérletnek. A Kos csillagjegy jellemzését ide kattintva olvashatjátok.

Bika

Ékszer és parfüm minden mennyiségben, ezen kívül egy masszázsbérletnek is biztosan örülni fog. Jó lehet minden, amitől szebbnek, értékesebbnek, vonzóbbnak érzi magát. Vannak Bikák, akik szeretik még a kreatív dolgokat, pl. a makettezést. A játékokat is szereti, a stratégiaiakat előnyben részesíti, illetve amiben pénzt és ingatlant lehet gyűjteni, ilyen pl. a Gazdálkodj okosan!. Milyenek a Bika jegy szülöttei? Ide kattintva megtudhatjátok.

Ikrek

Forrás:
iStock

A zodiákus legkíváncsibb jegye (itt olvashatjátok a jellemzésüket), így szerencsére mindenre nyitott és minden érdekli. Intellektuális éhségének köszönhetően egy újonnan megjelenő könyv vagy könyvutalvány, mozibérlet, színházbérlet tuti nyerő. A sok apróbb ajándéknak jobban örül, mint egy nagynak. De ha elmehet egy tanfolyamra (pl. nyelvtanfolyam) vagy kirándulhat a környező hegyekbe, utazhat, jó társasággal lehet, az valószínűleg mindent visz. A legjobb ajándék számára az, ami 5 percnél tovább is leköti a figyelmét.

Rák

Olyan, mint a gyerek, ezért a társasjátékoknak is örül, még ha felnőtt is. Kötődése a családhoz, a múlthoz erős, ezért nosztalgikus emlékeket idéző ajándékoknak biztosan örül. Fényképalbum, történelmi filmek, regények, ezoterikus dolgok, jógabérlet, főzőkurzus, sommelier-képzés is jöhet. A Rákokról ide kattintva tudhattok meg mindent!

Oroszlán

Nagyon óvatosan kell eljárnunk ajándékozás tekintetében is, hiszen rendkívül büszke és hiú. Szeret csillogni-villogni. Imádja az ékszereket, parfümöket. Márkás és minőségi dolgokkal okozhatunk igazán nagy örömet neki. Ismerjétek meg az Oroszlánt jobban ide kattintva!

A többi tüzes jegyhez hasonlóan élményekre vágyik, így valamilyen extrém sport kipróbálásának lehetősége vagy hőlégballonozás, egy koncertjegy (nem akármilyen) vagy főzőtanfolyam is lehet. Rendkívül kreatív, ezért minden, ami a kreativitását növeli, jöhet.

Szűz

Apró, haszontalannak tűnő tárgyaknak azért örülhet, mert ő maga sosem venné meg, mondván kidobott pénz. Amire szüksége van, azt általában megveszi, ezért olyat adjunk neki, amit magának nem venne meg. Tollak, ceruzák, a teljes papírbolt jöhet minden mennyiségben. Jól jöhetnek azok, amikkel tud rendszerezni. Pedáns, odafigyel a részletekre, így a kiegészítőknek is örül. A Szűz csillagjegy szülötteinek jellemzését itt olvashatjátok.

Mérleg

Ne csak a tartalomra, a formára is helyezzünk nagy hangsúlyt! Szereti a külsőségeket, a kultúrát és a szép, ízléses dolgokat. Minőségi termékeket vegyünk! Mindennek örül, amitől értékesebbnek és szebbnek érezheti magát, illetve ami a harmóniát segíti. Színházbérlet, szép ruha, nyaklánc, kiegészítők, sminktermékek, zenei élmény (koncertjegy). Itt elolvashatjátok bővebben, milyen is a Mérleg.

Skorpió

Jól gondoljuk meg, mit adunk, mert ha személytelen ajándékot, egy életre leír. Őszinte szeretettel készül, magát az ajándékozást is egy kihívásnak tekinti. Tekintsük hát mi is annak! Annak örül a legjobban, ami a személyes hatalmát növeli, illetve ami titkos vágyait is kielégíti. Itt merészebbek is lehetünk, fehérnemű, szexi kiegészítők stb. Mindamellett az emberi lélek és sors nagy kutatója, így az ilyen témájú ajándékok, tanfolyamok, előadások nagy fogyasztója.

Ebből a cikkünkből sok dolog kiderül a Skorpió jegyről. Olvassátok el újra!

Nyilas

Forrás:
iStock

Egy utazással bármikor le lehet venni a lábáról, ha nem lenne mindig olyan elfoglalt. Szereti a luxust, a pompát, a jókedvet, a bolondozást és mindemellett a szellemi kihívásokat is. Egy jó kalandra nem tud nemet mondani, adhatunk például ajándékba segwayezést, gokartozást, városnézést, bortúrát, (külföldi) koncertjegyet. Élményt adjunk a Nyilas jegy szülötteinekÖt mondatot azonban kerüljetek el az ünnepek alatt is, ha Nyilas a párotok!

Bak

Általában mindent végigstresszel, hogy tökéletes legyen, ezért valami, ami lelazítja, amitől pihenhet, pl. wellness-hétvége, utazás, amit nem neki kell megszervezni. Olyan ajándék, ami a profizmusát, státuszát segíti, megerősíti, amitől még jobb lehet, annak is örülni fog. Lehet az egy menedzsertréning, egy személyes coaching, egy ing, blúz, nyakkendő. Az idő fontos neki, ezért egy szép órának mindig örül. Igényes ajándék legyen, ne spóroljunk! A Bakokról ide kattitva tudhattok meg mindent.

Vízöntő

Az Ikrekhez hasonlóan az aktualitásra figyeljünk. Olyat adjunk, ami még meg sem jelent, nem kapható, mégis megszereztük. Egyedi ajándékok, amik „okosak”, mint ő maga és a legújabb trendekre irányítja a figyelmét. Lehetünk merészek, meghökkentőek, viccesek, válasszunk nem szokványos dolgokat. Értékelni fogja. Meghívás egy kiállításra, pszichológiai témájú vagy társadalmi problémákat érintő előadásra, kurzusra vagy más intellektuális igényét is kielégítő ajándékoknak örülni fog. Olvassátok el a Vízöntő jellemzését!

Halak

Nem az ajándék ténye, hanem az odafigyelés, az őszinteség és a meghittség a fontos. Hangulat kell hozzá, ezt teremtsük meg. Illatokat minden mennyiségben: füstölő, illatos gyertya, különleges fűszerek, teák. Az emberi lélek – mint a többi vizes jegy – működése nagyon érdekli, így az ilyen témájú könyveknek, filmeknek, előadásoknak, tanfolyamoknak biztosan örül. A szimbolikus dolgoknak, amik valamit kifejeznek, üzennek neki. De egy látóhoz vagy jóshoz egy éves bérlet szintén jó ajándék lehet. Tudjatok meg mindent a Halak csillagjegyről ide kattintva.

Ajánlott cikkek