Egyéb kategória

Vigyázat, vinnyogni fogtok! – Ezek a világ legcukibb cicabarátságai

A macskák eléggé maguknak való állatok, legalábbis ezt gondolják róluk. Most viszont bebizonyítom, hogy ők is képesek bármilyen állattal összebarátkozni.
vous - 2015.12.24.
Vigyázat, vinnyogni fogtok! – Ezek a világ legcukibb cicabarátságai

Már néhányszor említettem nektek, hogy rettenetesen odavagyok a macskákért, éppen ezért látogattunk el Nikivel a Nemzetközi Macskakiállításra. Bár már összeszedtem nektek 2015 legviccesebb állatvideóit, de most úgy döntöttem, hogy bebizonyítom nektek, a cicák nem is olyan önfejű és kibírhatatlan lények, mint amilyeneknek sokan gondolnák őket. Sőt, az egyik legbarátságosabb kis állatok a világon. Lássunk is néhány állatot, amikkel eddig sikerült összehaverkodniuk a cicáknak!

Cica és madárka

Normál esetben azt hiszem, mint Szilveszter és Csőrike kalandjaiban a macska egy szempillantás alatt tüntetné el a madarat. Aztán vidáman nyávogva hozná oda elénk a zsákmányt, hogy megmutassa, milyen ügyes volt. Kivéve a következő cicát és madarat, akik olyan jól összebarátkoztak, hogy öröm nézni.

Tom és… Némó?

Ezen a videón lepődtem meg a leginkább, mivel a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy macska és egy hal képes összebarátkozni. Már csak abból kiindulva, hogy a hal vízben él, a macska meg utálja a vizet.

Garfield és Tapsi Hapsi

Soron következő fura állatbarátságunk egy cica és egy nyúl barátságáról szól. A nyuszi édesanyja meghalt, amikor a kicsi még csak egyhetes volt, így az anyacica befogadta a mi kis tapsifülesünket. Nagyon édes!

Tom és Jerry a valóságban

Ha gyerekkorunk kedvenc meséire gondolunk, akkor tuti, hogy nektek is elsőként ugrik be a Tom és Jerry. Semmilyen formában nem hasonlít napjaink meséire, nem beszél benne senki, mégis annyira leköti a figyelmünket még felnőttként is, hogy csak ámulunk. A mesében is pontosan azt látjuk, hogy a macska és az egér nem éppen a legjobb barátok, persze tisztelet a kivételnek.

Ennél furábbat még nem láttam!

Most pedig jöjjön a legfurcsább állat, akivel eddig sikerült összebarátkoznia egy cicának: a páva. Annak ellenére, hogy a páva elég kényes állat, mégis nyugodt szívvel engedi, hogy egy macska a tollaival játszadozzon. Lássuk!

Ajánlott cikkek