Világ

Messenger-trükkök, amiknek a létezéséről nem is tudtatok!

Szinte lehetetlennek tartjuk, hogy lemondjunk a telefonunkról. Vele kelünk és fekszünk, és, valljuk be, még mindig nem untuk meg. A legtöbbet talán a Facebookot használjuk, elsősorban üzenetküldésre. Most hoztam is nektek öt trükköt, amiről talán még nem hallottatok, és ti is hasznát veszitek.
vous - 2016.01.11.
Messenger-trükkök, amiknek a létezéséről nem is tudtatok!

A Facebook Messenger egyben megkönnyíti és megnehezíti az életünket. Egyszerű, mert elég egy üzit dobni a barátaitokra, hogy tudják, éltek. De ebből következik az is, hogy egész álló nap rajta lógunk, és mindenről tudatjuk a barátainkat. Arról, hogy felkeltünk, reggeliztünk, fürödtünk, és milyen rossz volt az a sajt, amit a szendvicsünkbe tettünk, egyszóval mindenről tudnak. Talán már azt gondoljátok, annyi időt töltötök a telefonotok nyomogatásával, hogy már alaposan kiismertétek a Facebook Messengert. Tévedtek! Hoztam is nektek 5 trükköt, amit még biztosan nem ismertek.

Messenger.com

Ti tudtátok, hogy a Messenger nemcsak egy applikáció, hanem van külön weboldala is? Így nem kell belépnetek a Facebookba, és nem kell bámulnotok a jelentéktelen információk tömkelegét a hírfolyamban. Csupán beírjátok a keresőbe, hogy messenger.com, beléptek a Facebookotokba, és máris olyan látvány tárul a szemeitek elé, mintha a telefonotokon lévő applikációt bámulnátok.

Forrás:
Harnisch Kitti

Facebook nélkül

Bár úgy gondolnánk, hogy a Messenger használatához muszáj regisztrálni a Facebookra is, de nagyon rosszul sejtjük. Nincs már különösebb összeköttetés a két applikáció között, így akár a telefonszámunkkal is bejelentkezhetünk.

Némítás

Ugye nektek is ismerős az a szitu, amikor bejelöl titeket valaki Facebookon, ti épp jókedvetekben vagytok, ezért visszajelöltök. Mi következik ezután? Kőkemény zaklatás. A nap 24 órájában zaklatni kezd titeket, ami, valljuk be, idegtépő. Ekkor jön a képbe a némítás. Az illető nevére rábökve lenémíthatjuk a beszélgetést, akár a végtelenségig, így nem fogtok értesítést kapni tőle.

Navigáció

Mi sem egyszerűbb, hogy tudassátok a barátaitokkal, merre vagytok, mint ha elkülditek nekik a tartózkodási helyeteket. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a beszélgetésben rámenni a navigáció ikonra, majd egy kattintással már tudattátok is, éppen hol tévedtetek el.

Forrás:
Harnisch Kitti

Színek, becenevek

Igen, már mi is beszámoltunk nektek a Facebook Messenger legfrissebb újításáról. Ezentúl már becenevet adhattok a barátaitoknak, átszínezhetitek a chatablakokat, és még a lájk jel helyére is beállíthattok mást. Mondjuk nevetős-sírós fejet, ha éppen azt használjátok a legtöbbet.

Ajánlott cikkek